Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kézi készítésű ajándéko...

Milyen kézi készítésű ajándékot lehetne adni egyéves kisgyereknek, úgy, hogy ő is élvezze, ne csak a szülei?

Figyelt kérdés

- nem étel

- annyiban korlátozottak a lehetőségeim, hogy kötni, horgolni nem tudok

2012. okt. 3. 08:50
 1/7 Jégtánc ***** válasza:
Windows color?
2012. okt. 3. 08:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Tessék?
2012. okt. 3. 08:58
 3/7 Jégtánc ***** válasza:
Ablak festés
2012. okt. 3. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Matricafestéssel készíts, neki figurákat az ablakra. Tökegyszerű és leszedhető. Ha érdekel pontosabban szívesen leírom lépésről lépésre. Ez tényleg olyan, hogy bármi meg tudja csinálni, csak matrica festék, papír és egy irattartó"bugyi" kell hozzá. Jah meg valamilyen minta mit szeretnél.

[link]

2012. okt. 3. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
bármi=bárki...sorry
2012. okt. 3. 13:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Áh, értem. Ennél valami kreatívabbra gondoltam, olyanra, amit "nem bárki" tud megcsinálni.
2012. okt. 3. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Én babakonyhát csináltam a fiamnak 2 pampers pelus dobozból. És tervben van egy olyan "terítő", ami leér a földig és házikó mintájú. Van rajta ablak, ajtó...

De lehet varrni plüssállatkát is, ha nem vagy túl ügyes, akkor zokniból kukacot...

Vagy veszel egy vastag dekorgumit, ráragasztasz egy képet és néhány darabra felvágod, kész is a bébi puzzle.

2012. okt. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!