Jövőre lesznek együtt 20 éve a szüleim. Mit tervezzek?
Figyelt kérdés
Különlegessé szeretném tenni nekik azt a szép nyári napot de nem igazán tudom mivel. Sokat gondolkodtam,de max szűk család lenne ott,mivel nem vagyunk olyan együttműködő család. Szerintetek minek örülnének?2012. aug. 25. 19:27
1/8 anonim válasza:
hm hmm talán egy bográcsozás,torta ,pezsgő aztán menj el otthonról xd vagy fizesd be őket egy wellnes hétvégére valahova
2/8 anonim válasza:
Én ha 20 éve lennék együtt a férjemmel, nem a családdal ünnepelnék, kivéve ha olyan család centrikus vagyok h ne bírjam ki nélkülük. A helyedben én befizetném őket egy utazásra, külföld, csak ők és nyugodtam ünnepelhetnek :D
3/8 anonim válasza:
lazítós programot, csak kettesben. vacsora, jacuzzi, amire futja. ha már házassági évforduló...
4/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem házassági hanem akkor kezdtek járni és sokáig nem házasodtak össze. :) Én is utazásra gondoltam,csak anya nem igazán szeret máshol aludni :D
2012. aug. 25. 19:51
5/8 Shai-Hulud válasza:
20 éve?
Fizesd be őket egy-egy nyaralásra.
Külön!
:-DD
6/8 anonim válasza:
Semmit. Ez az ő ünnepük, nem a családé és ne is a tied. Belőlük kell jönnie az igénynek, hogy ünnepeljenek (apukád vesz virágot és elviszi anyukádat vacsorázni), nem neked kell nyomatni a kötelező ünneplést.
7/8 anonim válasza:
Szerintem is az ő dolguk ez, nem a tiéd.
8/8 anonim válasza:
Nem a te dolgod ezt megünnepelni!
Ez az ő kettejük ünnepe (ha ünneplik egyáltalán), nem kell semmit sem szervezned...
Bízd rájuk!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!