Csak én várom ennyire augusztus 20-át? :-)
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom, nem tudom miért. Már azt tervezgetem, milyen ruhát veszek fel, hogyan készítem el a hajamat, sminkemet. Valamiért nagyon izgatott vagyok miatta. Este megyünk majd a Duna-partra megnézni a tűzijátékot, már nagyon várom. :) Meg szívesen megkóstolnám az országtortát is, meg úgy általánosságban már nagyon-nagyon várom!! :-D Csak én vagyok ilyen mániákus? :-D Szerintem igen.... :-D2012. aug. 15. 18:35
11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Dehogyis... itt lakunk Budapesttől fél órára, szinte minden évben megyünk a Duna-partra már kiskorom óta, mert a nagyszüleim Pesten élnek, és ilyenkor mindig meglátogatjuk őket, aztán pedig megyünk a Duna-partra. Szóval nem ez lesz az első alkalom, akkor is ott voltunk, amikor volt az az óriási vihar, már nem is emlékszem, melyik évben. Én tényleg nagyon szeretem a tűzijátékot, régebben, amikor még kicsi voltam, utáltam augusztus 20-át, mert féltem a tűzijátéktól, de ma már imádom, szerintem olyan szép. :-)
2012. aug. 16. 11:33
12/15 anonim válasza:
Én borzongok tőle. Aug 20 után olyan hamar itt az ősz. ugyan szép az is, de annyira érződik akkor az elmúlás.
Gyerekkoromban még imádtam a tűzijátékot és az egész napi programokat. De most már nem szeretem. Aug 20 után már nem igazi nyár a nyár.
13/15 anonim válasza:
...én is várom. Aznap lesz a kisfiam 2 éves :) Amikor született a kórház ablakából néztem a tüzijátékot :)
14/15 anonim válasza:
"Már azt tervezgetem, milyen ruhát veszek fel, hogyan készítem el a hajamat, sminkemet." - ennél nagyobb problémád sose legyen az ország meg majd csak kilábal ebből a sz@rból amiben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!