Hogy ünnepled, az augusztus 2O. -át? (nő v. férfi vagy, ill. budapesti vagy-e, és hány éves vagy!? )
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 20:08
1/16 anonim válasza:
Sehogy.
17/L
Nem vagyok budapesti.
2/16 anonim válasza:
Augusztus kettő O betű pont szóköz kötőjel át sehogy.
Augusztus 20-át sem.
Alkotmányfosztásunk ünnepét sem.
Az új kenyér ünnepét zsíros kenyérrel.
Szent (leánykori nevén első) Istvánt pedig azzal, hogy kimegyek valamelyik rendezvénnyel. Bár nem kifejezetten róla van ott szó, de valószínűleg ez a Mesterségek Ünnepe lesz a budai Várban.
54f
3/16 anonim válasza:
Errata: rendezvénnyel helyett rendezvényre
4/16 anonim válasza:
Sehogy. Soha nem jelentett nekem semmit ez az ünnep. Néha bementünk a belvárosba a szüleimmel, de inkább csak apukámmal, hogy nézzünk tüzijátékot. Most, hogy Pesten lakom, és van férjem, szintén sehogy nem ünnepeljük, mert általában dolgozik.
5/16 anonim válasza:
Haverokkal felmegyünk este valamelyik budai hegyre, tüzijátékot nézünk, iszogatunk. Délután ha lesz, akkor megnézem a repülőket.
6/16 anonim válasza:
Azzal hogy azon a hétvégén leutazunk párommal a balatoni nyaralójukba pihenni, mert nyaralás nem jött össze és legalább egy hosszú hétvégénk legyen így. Nem vagyok Budapesti de nem lakok onnan messze. Maximum a tűzijátékot megnézem a TV-be és ennyi. 24/N
7/16 anonim válasza:
Délután koncertre megyünk a Margitszigetre.Bnőmék lépnek fel,estére meg jön 2 haverom hozzánk és megnézzük ablakból a tüzijátékot. Eszünk valamit,s dumálunk:) Ki szoktunk menni a várba nézni a tüzijátékot de a 2éves lányunk még kicsi hozzá még veszélyes lenne neki.. 26L budapesti vagyok,párom 27:) Ha nem lenne másnap meló itt aludnának és dumálnánk amig ki nem dölünk.De majd szilveszterkor alszanak itt:)
8/16 anonim válasza:
Sehogy. Nem is ünnepeltem soha.
Nem vagyok pesti.
30/N
9/16 anonim válasza:
Nem ünneplem.
18F, budapesti vagyok.
10/16 anonim válasza:
Mivel hétfőre esik,és Angliában nem ünnepnap,így dolgozni fogok.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!