Szerintetek idén augusztus 20- án lesz tüzijáték Budapesten?
Ki szeretné,hogy legyen/Kiszerint legyen.
Szerintem: LEGYEN:D
mert ez a f...sz kormánytól kitelik,hogy kitalálja,hogy ne legyen.
De,hát nem bolondulnak meg,hogy elvegyék a hagyományos ünnepi fényt.
Ismered a régi latin követelést: "panem et circenses" azaz "kenyeret és cirkuszt".
Na kenyér még éppen van (persze már akinek telik rá), de a cirkuszt nem lehet megvonni... Hiszen ez jelenti a fénypontot ebben a hatalmas fellendülésben és tündérmesében!
kell a cirkusz a népnek, nem fogják megkockáztatni, hogy elvegyék a játékunkat ilyen sanyarú időkben
hacsak nem történik valami olyan esemény, amire rá lehet fogni, hogy miért nem lesz
nekem tökmindegy, hogy lesz-e
Szerintem meg ne legyen!
Minek? Több milliárdos dolog, minek ekkora hülyeség? Szolídabban is meg lehetne ünnepelni 20.át. Nem kéne ennyi pénzt pazarolni, így is alig van belőle. Cirkusz az mindig van, kenyér meg egyre kevesebb. A kis taknyosoknak van okostelefonja, de kajája semmi.
Biztos, hogy lesz.
Egy kisebbet nyugodtan rendezhetnek szerintem. Legalább lesz bevétele az árusoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!