Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szerintetek idén augusztus...

Szerintetek idén augusztus 20- án lesz tüzijáték Budapesten?

Figyelt kérdés

Ki szeretné,hogy legyen/Kiszerint legyen.

Szerintem: LEGYEN:D

2012. júl. 17. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"de ha ez meg is történne csak a politikusok zsebét tömné ez az összeg :S"

Ja, végülis mindegy, hova megy, mert ígyis-úgyis rossz helyre megy, egyik kutya, másik eb.

(74 vagyok én is, nem magamnak válaszoltam.) :D

2012. júl. 18. 16:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Látom nagyon megy a lepontozás, csak mert azt mertem mondani ne legyen ekkora hülye tűzijáték. Most is azt mondom minek???
2012. júl. 18. 17:05
 13/18 anonim válasza:
"PásMinek rendeznek meg? Felesleges. "Pásti néjp" szorakoztatasara. Magyarorszag durvan 80%-a nem latja ugyse, azert meg ki lesz olyan allat felmenni Pestre hogy megnezzen 30 perc durrogast? Aki olyan vessen magara. Eloszthatnak a penzt olyan emberek kozott akiknek szukseguk van ra.
2012. júl. 18. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Megnézhetik a tv-ben.
2012. júl. 18. 17:31
 15/18 Toricsuy válasza:
Egyébként ez a tűzijáték egy BAROMSÁG NINCSEN SEMMI ÉRTELME!!!!!
2012. aug. 3. 11:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, max annyi "értelme" van, hogy egyesek jól megszedik magukat vele. :/
2012. aug. 3. 14:44
 17/18 anonim válasza:
Büzivárosban?!? pestEN mindig van tüzijáték,mert ott mindenkinek van pénze,ott senki se csóró!!!!! és pl. PÉCSre senki se gondol??!!?? hát én pl. pont leszarom,hogy pest a főváros,PÉCS akkor is sokkal jobb mint budapest!!! (am. pestet direkt irtam kis betüvel,mert nem érdemli meg a nagy betüt!!!!) ;)
2012. aug. 20. 12:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne mondd már, hogy Pécsen nincs tűzijáték. Minden nagyobb városban van. Nyilván nem akkora, mint Pesten, de nagyot nem érné meg rendezni a kisebb városokban.
2012. aug. 20. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!