Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Barátomtól hónapfordulónkra...

Barátomtól hónapfordulónkra kapok egy karkötőt (ő csinálja) és még kitudja mit. én mit adjak neki? 16L,17F

Figyelt kérdés

1hónaposak leszünk

értelmes válaszokat kérnék.előre is köszönöm :)

2012. aug. 13. 20:45
1 2
 1/11 anonim válasza:
Van esetleg valamilyen hobbija? Ahhoz vehetsz neki valamit, vagy akár készíthetsz Te is saját kezűleg. VAgy egy közös fotót kereteztess be valamilyen szép keretbe és add azt (interneten utánanézhetsz, hogyn kell és esetleg Te is készíthetsz egy egyedi képkeretet.)
2012. aug. 13. 20:59
 2/11 anonim válasza:
Főzz neki, esetleg csinálhatsz neki házi krémlikört. Sok recept van a neten.
2012. aug. 13. 21:00
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek :)
2012. aug. 13. 21:36
 4/11 tetro ***** válasza:
27%
Szexet.
2012. aug. 13. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:
hobbijához kapcsolódó tárgyat...
2012. aug. 14. 12:41
 6/11 A kérdező kommentje:
dobol
2012. aug. 14. 20:55
 7/11 anonim válasza:
Ha ilyen helyzetekben mernél picit a képzelőerődre hagyatkozni, előbb-utóbb nem kellene ilyen kérdéseket feltenned vadidegeneknek, akiknek a barátod szintúgy (elég nagy eséllyel, de így név nélkül, személytelenül mindenképp) vadidegen. Szerintem fejleszd a fantáziád egy minimális szintre, nagyobb eséllyel tudsz több év után is színt vinni egy kapcsolatba. Komolyan.
2012. aug. 20. 20:35
 8/11 anonim válasza:
lepd meg valami frankó night szettben! annál jobb nincs
2012. aug. 24. 20:37
 9/11 A kérdező kommentje:
egy kicsit korai lenne szerintem :D
2012. aug. 24. 22:42
 10/11 anonim válasza:
vagy ha nem is night szettben,de csinálj neki egy szexi estét,ha megérdemli,ezt akárhányszor sütöd el egy kapcsolatban szerintem mindíg bejön! én falramászok a sok hülye értelmetlen ajándéktól. esetleg egy sajátkészítésű finom vacsi,otthon....vagy ilyesmi,szerintem ezek jobbak mint valami szar amit első veszekedés után egymásra kiabáltok...
2012. aug. 25. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!