Mit vegyünk bérmálásra?
Figyelt kérdés
fiatal pár vagyunk, de külön lettünk meghívva bérmálásra. Apám lesz a b.keresztszülő, de nekünk is szóltak külön, hogy meg vagyunk hívva, és menjünk. Szülőktől ezüst nyaklánc+karkötőt fog kapni (nem azért, mert sóherek vagyunk és nem telik aranyra, hanem mert ezt kért).
Mi mit vegyünk/vigyünk?
Fiúról van szó. Gondoltam egy olyan csokorra, amiben plüss van... nem tudom, jól jönne pár ötlet... 1-2000ft a max amink van rá
2012. máj. 5. 21:16
1/10 anonim válasza:
mondjuk menj be az ajiboltba! jobb ötletet nem tudok! bocsi
2/10 anonim válasza:
vagy kérdezd meg töle hogy mit szeretne!!
3/10 anonim válasza:
nem tudom hány éves fiúról van szó, de valami férfias ajándék szerintem jó ötlet, mármint férfi parfüm, vagy valami hasonlóra gondolok
én anno konfirmációra egy szép karkötőt nyakláncot kaptam, igaz, én lány vagyok :)
4/10 anonim válasza:
Hát sok tippem nekem sincs, mert én is lány vagyok, én nem ékszert, hanem pénzt kértem, erre emlékszem, de egy fiú tuti nem örül plüssös csokornak, akkor inkább borítékban a 2000 FT :)
5/10 A kérdező kommentje:
nem akarunk annyira különcködni, csak mégse menjünk üres kézzel. neki a 2000ft annyi, mint nekünk a 2, szóval hülyén venné ki magát, meg nem is akarunk pénzt. csak valami kis jelképeset... :S ötletem sincsen :S
2012. máj. 5. 22:56
6/10 anonim válasza:
Akkor marad a jól bevált bonbon, annak mindenki örül, bonbon-csokor párosítás, vagy egy drágább bonbon, de most ugrott be, mi lenne ha a szülőkkel adnátok oda együtt az ékszert. Sztem beszéljétek meg, beleadtok 2000-t, az ezüst úgysem kerül olyan sokba, adtok mellé képeslapot, ahol ti is aláírjátok...?
7/10 anonim válasza:
Előre is mondom lány vagyok.Mi 26-an bérmáltunk egyszerre és ahogy hallottam ők ezeket kapták:kosárlabda,póló amin elöl-hátul a kedvenc énekesei voltak.Egy két tipp
9/10 A kérdező kommentje:
hatalmas kirsh torta, szeretik is, finom is, mi is szeretjük.. :)
2012. máj. 22. 23:54
10/10 anonim válasza:
nem tudom, hogy az micsoda :D, de jól hangzik :), biztos nagyon örültek neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!