Hmm,elolvastam.8 órás munkaidő bevezetéséről meg szociális vívmányokról szól,meg a nemzetközi munkásosztály harcos ünnepéről.Hát ezekből mára semmi nem maradt,én csak 12 vagy 24 órában dolgoztam eddig.Szakszervezetről már hallottam de nem tudom mit csinálnak,annyit tudok hogy akik benne vannak azok voltak Finnországi kiránduláson,akik nem azok meg nem.
2012. máj. 1. 21:18
5/11 anonim válasza:
Sajnos újra lehetne tüntetni a 3x 8 óráért.
A történelem ismétli önmagát:))
2012. máj. 1. 21:31
6/11 anonim válasza:
Amikor még a munkabérből a munkás sem halt éhen és ha sok pénzt nem is, de legalább megbecsülést kapott (mert a sokat szidott múlt rendszerben még kaptak kitüntetést a kiváló dolgozók, akár egy gyárban is).Akkor még volt mit ünnepelni.
De most, amikor az a helyzet, hogy van nincs munka, vagy ha van, az vagy kamu, vagy csak arra kellesz, hogy az utolsó bőrt is lehúzzák rólad, aztán vagy kapsz fizetést, vagy nem,nos, ezen nincs mit ünnepelni.
Nagyon szomorú!
2012. máj. 1. 21:35
7/11 anonim válasza:
Egyébként valóban , a legtöbb esetben fárasztó és korlátozó, egy szükséges rossz.Viszont annak, aki szereti a munkáját, annak jó lehet.És azoknak, akik megtehetik, hogy munkaidejük nagy részében kávéznak meg neteznek,sajnos, vannak ilyenek...
2012. máj. 1. 21:38
8/11 anonim válasza:
Én ünnepelném a munkát, főleg akkor ha lenne. Itt vagyok 23 évesen egészségesen, nem egy büfé diplomával és nem kellek sehová dolgozni. Szóval addig örüljetek, míg van hol dolgozni.
2012. máj. 1. 22:06
9/11 anonim válasza:
Többek között a közös munkavégzés (munkamegosztás) képessége juttatta el az emberiséget arra a szintre, ahol most van. Én ezt ünneplem.
2012. máj. 1. 22:35
10/11 anonim válasza:
Én nem panaszkodnék, ha 10-12 órát kellene dolgozni. Mert ha annyit kellene, az azt jelentené, hogy van munkahelyem.
Jelenleg viszont nincs, és így értelme sincs semminek.
De majd ha netán lesz, akkor mindig ünnepelni fogom a munkát, a tényt, hogy van, hogy létezik, hogy dolgozhatok és kapok érte fizut, amiből élhetek. Úgy csendben titokban fogok majd hálálkodni a nagy nem tudom kinek minden május elsején, amikor lesz munkahelyem és az nem a bezárás felé tart!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!