Véleményetek szerint mennyire taszító ha valaki nem képes az ünnepeket figyelembe venni?
Figyelt kérdés
Konkrétabban,nem veszek részt egyiken sem,fölöslegesnek tartok kiemelni napokat amikor az emberek ünnepelnek olyan dolgot amibe talán bele sem gondolnak,számomra ez megjátszás.Ha valaki számomra fontos azt nemúgy mutatom ki hogy elhalmozom mindenféle ajándékkal,úgyvettem észre manapság nem elég egyszerűen figyelmesnek és rendesnek lenni.Meg kell vásárolni a szeretetet?2012. máj. 1. 13:39
1/2 anonim válasza:
Én egy sima felköszöntéssel bőven beérem. Nem kell ajándékokkal elhalmozni, a lényeg hogy jussak eszébe pár fontos embernek. Elég taszító az ha valaki nem képes figyelembe venni az ünnepeket mert oké hogy ajándékozás illik de már az is jó ha csinálsz kézzel valami apróságot vagy veszel vagy szerzel teljesen mindegy a lényeg az hogy lássa az illető hogy gondoltál rá és kedveskedsz neki. Egyébként sok olyan van akinek a kedvesség meg a szívesség nem elég neki sajnos, de elég sok olyan is van akiknek ez is bőven elég.
2/2 anonim válasza:
Miért lenne taszitó?? Bár egyes emberek elvárják, (és illendő is) megemlékezni némely ünnepről, én is mindig elfelejtem, de ettől nem vagyok rosszabb - a rokonok már tudják, ezért nem probléma nálunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!