Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit adhatnék barátomnak?

Mit adhatnék barátomnak?

Figyelt kérdés

Nem szoktunk ajándékozni (max. 1-2 apróságot), de most lesz az 5. évfordulónk, úgy gondoltam most meglepem valami komolyabbal.

Valami személyeset szeretnék, de sajnos ötletgyártás terén mindig is szerencsétlen voltam.

25 éves, állandóan dolgozik, imád aludni, és nem szeretünk romantikázni.. Kb. 10ezret tudnék rászánni.

Remélem segítetek ötletelni :)

Előre is köszi!

2012. ápr. 5. 14:25
 1/2 evans válasza:
nézd én a nővéremnek azt adtam nőnapra hogy elvittem az aquaworld-be /ez újpesten van/ szerintem te is valami ilyesmit ajándékozz hogy elviszed valahova és te állod a cehk-et kettesben is vagytok jó szórakozás és maradandó élmény. én pl nagyon örülnék ilyesminek de nem ismerem a te barátodat. vidd el olyan helyre ami biztos bejön neki rengeteg példa van: bobozás-gokartozás-paintball /lehet hogy ezek számodra gyerekesnek tűnnek de legalább maradandó emlék és nem egy tárgy én így fogom fel remélem segítettem valamit
2012. ápr. 5. 15:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam valami hasonlóra, csak itt a közelben nem tudom, mennyire van ilyenekre lehetőség!

De jó ötletet adtál, paintballozást mindig ki akarta próbálni, úgyhogy ennek utánanézek! Köszi a tippet! :)

Jöhetnek még válaszok, 2 hónap múlva szülinapja is lesz...

2012. ápr. 5. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!