Babyluuu kérdése:
Párommal 27. -én leszünk 3évesek, mit vegyek vagy csináljak neki?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 09:30
1/9 anonim válasza:
Valamiből csinálj neki egy 3-ast! Süti vagy virág vagy más, amihez jól értesz. A lényeg, hogy szívből csináld, akkor szép lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
tavaly vacsit csináltam neki,gyertyafénnyel pezsgővel eperrel,meg egy fénykép albumot kapott a képeinkkel.huha hát nem vmi jó a kézügyességem!
2012. márc. 12. 11:31
3/9 anonim válasza:
Nekem beváltak a "kuponok". Színes kis papírokra mindenfélét írtam, amit egy éven belül beválthat, pl "5 perces masszázs", "megfőzöm a kedvenc kajáját", "nem kell kivinnem a szemetet", "csók". És ezeket jogosult bármikor beváltani, akár a legnagyobb veszekedés közben is! :)
4/9 anonim válasza:
"És ezeket jogosult bármikor beváltani, akár a legnagyobb veszekedés közben is! :)
"
De persze csak elméleti síkon :D. LOL
5/9 anonim válasza:
Hm.. Nem értem mi a baj a veszekedéssel, igenis szoktunk, nem elméleti síkon! Mind a ketten erős jellem vagyunk, ez nem ok arra, hogy ne legyünk együtt. :) Sőt! Talán még soknak is mondhatom a veszekedések számát, de még így is boldogabbnak érzem magam sok mézes mázos párocska mellett. Sajnálom, hogy eltértem a kérdéstől, de erre reagálnom kellett! :) (Mellesleg a kuponok valóban kerültek már beváltásra veszekedés közben, pozitív kimenetellel :) )
6/9 A kérdező kommentje:
ez a kupon jó ötlet.de szeretnék még mellé vmi kézhezfoghatót,ami nem:ruha,párna,törölköző,bögre
2012. márc. 12. 17:38
7/9 anonim válasza:
férfiként válaszolva: finom vacsorát, tortát 3 gyertyával.
8/9 Led válasza:
3évesek vagytok és már tudsz irni??? :)))Van ez a müanyag lábbal hajthatós motor azt sokan szeretik.:)))Viccet félre a kaja dolog az jó minden férfi szeret enni.Legalábbis sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!