Mit lehet venni valentin napra Fiuknak?
Ez csak egy Amerikából behozott faxság!!!!
Az mindig is Bálint nap volt!
Ezért utálom a karácsonyt!
Sajnos sok embernél arról szól, hogy azon a napon szeressük egymást!
De a szeretet az év 365 napjára szóljon és ne csak arra a pár napra!
De ha kedveskedni akarsz akkor csinálj egy jó vacsit!
A férfit azt derék magasságban lehet megfogni!
Meg a hasa alatt 1 arasznyival! :-)
Szia!
Vég 3-4 tábla csokit, akármilyet. Gőz fölött olvaszd fel, majd szórj bele főzős kakaóport, ez bármilyen minőségű csokit feljavít. ha van otthon valami nagyon erős pia vagy aroma, egy icipicit (!!!) tehetsz bele abból is, + fahéjat, chillit esetleg, vagy őrölt szegfűszeget.. Ha már egy picit hűlt és kezd dermedezni, tegyél bele még nagyobb dolgokat is, mint pl corn flakest, vagy mazsolát, apróra vágott aszalt gyümölcsöt, mandulát, satöbbi. Kanállal képezz kicsi halmokat egy tálcára fektetett sütőpapírra, díszítsd a tetejét, majd nyomd be 10 percre a hűtőbe. Vigyázz, ha tovább marad bent, kicsapódik a cukor! Tedd átlátszó sütőzacskóba, rá egy szép szalag és esetleg néhány szivecskés matrica, és kész is van a mutatós és finom bonbon. :) Ajánlom még a forralt bort :)
Engem tavaj egy kulonleges szexel lepett meg.
Elmentunk a furdobe szoboszlora majd a szaloba megkaptam az ajandekot! :)
"hackmaster válasza:
Engem tavaj egy kulonleges szexel lepett meg.
Elmentunk a furdobe szoboszlora majd a szaloba megkaptam az ajandekot! :)"
Egy helyesírási tankönyvet kellett volna kapnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!