Ti is visszasírjátok az ünnepeket?
Figyelt kérdés
Én nagyon, holnap már suli és olyan jó volt egy kicsit itthon lenni! Nagyon jól teltek az ünnepek és most is arra gondolok, hogy de jó lenne előröl kezdeni az egész téli szünetet! Olyan jók voltak a karácsony és szilveszter előtti bevásárlások meg a készülődés és olyan hamar vége lett! Ezzel csak én vagyok így?
13/L
2012. jan. 2. 12:16
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 3. 15:15
12/13 A kérdező kommentje:
Lebbemann: Én meg azért sírom vissza mert nekem nagyon jól telt és mikor eszembe jut, hogy milyen jó volt akkor kezdeném előröl az egészet!
2012. jan. 3. 15:16
13/13 anonim válasza:
Énnálam senki nem sírhatja jobbamn vissza az ünnepeket, bár ki tudja.
Nagyon rosszul teltek, mert végig a fogam miatt szenvedtem, ledobtam a 44-ből majnem 3 kilót... Nem tudtam enni a sok jó tortából semmiből, most, hogy végre kihúzták meg megcsinálták a másikat is jó lenne, ha visszajönne a kari és én is ugyanúgy végigünnepelhetném, mint mindenki más. Jó nagy zabálással, beszélgetéssel a gyertyafénynél, rokonlátogatással. :D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!