Párom minden évben whisky-t kap karácsonyra pedig nem szereti. Hol lehetne túl adni rajtuk? Drága, márkás italról van szó.
Sehol.
Apu is mindig kap ilyeneket, mi tovább adjuk a barátoknak, mert nálunk senki nem iszik.
jah, hát, ha a vándor-whisky-k tudnának mesélni...
mennek, mendegélnek sorra, egyszercsak visszaérnek ahhoz, aki vette..
Nem csak mi szenvedünk ettől?
Párom is mindig mindenkitől italt kap...pedig a nyári pár pohát hideg sörön és a téli pár pohár forraltboron kivül sosem iszik.
Tele a szekrény teteje pálinkákkal,whiskyvel,rummal,borral,borkülönlegességgel.
Ha pasinak kell ajándék,leveszünk egyet,és becsomagolom.
Többit időnként leporolom,meg ugyse romlik.
Ennyi ez a legegyszerűbb, hogy legközelebbi ünnep alkalmával tovább adod.
Én is azt szoktam ha valami olyat kapok amit én nem szeretek, vagy nem tetszik.
Volt hogy kaptam parfümöt, pedig arra én nagyon hárklis vagyok mert csak egy márkát vagyok hajlandó magamra fújni, azt is ritkán.
A legközelebbi ünnep az ofőm (hát ez nem most volt), szülinapja volt így hát neki adtam. :)
Legközelebbre meg nyugodtan szólj egy beszélgetés közben finoman, hogy nem szereti a whisky-t.
Anyám a páromnak minden évben névnap-szülinap és karácsony alkalmából whiskyt vesz a páromnak, ezzel alapvetően nincs baj, mert ő nagyon szereti.
De idén nem volt pénze névnapkor és szülinapkor, és az volt a rögeszméje hogy ő még tartozik két üveggel, és hogy akkor most karira vesz 3 üveg whiskyt, na lebeszéltem róla és mondtam hogy max egyett vegyen.
Nem rossz a tovább ajándékozás sem, de mégjobb ha hasznosítod.
Én például eladtam a teszvesz-en egy néhányat és jól jött a befolyt pénz.
KÜlönösen drágább italoknál működik ez jól. Én drága pálinkát adtam el 4-4 ezer Ft-ért. Ajánlom, jó megoldás.
2011-12-27 20:52
A borok nincsenek a legjobb helyen a szekrény tetején, mert megromlik... tapasztalat. Pedig a szoba ahol tároljuk még nyáron is meglehetősen hűvös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!