Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » November 1-jén vagy 2-án...

Ifj. Moman Ottó kérdése:

November 1-jén vagy 2-án kimész a temetőbe?

Figyelt kérdés
A halottakra megemlékezni.

okt. 30. 22:44
A kérdező szavazást indított:
Igen, minden évben megyek
Néhányadik évben (amikor nem úgy alakul, ahogy megszoktam) nem megyek
Idén kihagyom, csak jövőre megyek
Csak két évente megyek
A koronavírus-járvány óta már nem járok oda
Soha
38 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Ezeken a napokon soha, de abban a városban, ahol lakunk, előtte pár nappal igen. Idén is voltunk már. Van sir távol is, oda ilyenkor nem utazunk.
okt. 30. 22:56
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Csak apámhoz. A többi rokon máshol, messze van eltemetve, oda csak ritkán jutok el, közel sem minden évben.
okt. 30. 23:16
 3/12 anonim válasza:
92%
Én csak a covid-járvány alatt nem mentem, mert kockázatos lett volna. De amúgy el szoktam menni legalább egy helyre, a sírok szerteszét vannak az országban. Én évente többször látogatom őket, ez kell a lelkemnek.
okt. 30. 23:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden évben kimegyek a temetőkbe, de általában nem november 1.-én, hanem előtte való napok valamelyikén. Akkor még nincs az a tömegnyomor és a járatok is sűrűbben járnak.
okt. 31. 06:47
 5/12 Mad Max2 válasza:
100%

Minden évben kimegyünk

De általában pár nappal elseje előtt, pl tegnap voltunk kint, délelőtt, mert ráértünk

Kevesen vannak, nincs tömegnyomor

A hétvégén tömegnyomor lesz a temetőkben.

okt. 31. 07:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 érdekes, amit írsz, mert felénk pont hogy sűrűbben közlekednek elsején (és akörül) a temetőket útba ejtő járatok 😮
okt. 31. 07:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én év közben is rendszeresen látogatom a sírt. Ilyenkor legkésőbb okt. közepén, elkerülve a tömeget, de este gyújtok itthon gyertyát az elhunyt szeretteimre gondolva.
okt. 31. 08:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
November 1-jén este szoktunk kimenni (minden évben).
okt. 31. 09:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Holnap megyünk három budapesti temetőbe is.
okt. 31. 10:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tömeg van és most épp nem utazunk a szülővárosomba. Majd pár hét múlva ha arra járunk akkor bemegyek a temetőkbe is.
okt. 31. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!