Kifaragott tök lámpást hogy lehet legtovább megőrizni a rothadástól?
November végéig? Szerintem az kizárt, hacsak nem fagy keménnyé addig, persze felengedés nélkül, amire valljuk be, hogy kevés az esély jelenleg Magyarországon... 🙃
Múlt héten tettek ki pár lámpást az utcánkban, már elég rossz állapotban vannak, a faragott részeknél erősen kezdenek berogyni, és a fekete penészfoltok is megjelentek.
Ha ilyen marad az idő, akkor azt sem tartom kizártnak, hogy már 10.31-re felismerhetetlen kupaccá esnek össze.
(Az enyém tegnap készült el, drukkolok neki, hogy legalább Helloweenig kitartson 🙂)
Óh ez szomorú.
És ha mindig körbevágnám picit a csúnyuló részeket? Azzal volna remény kicsit tovább megtartani? Lányomnak hoztam őket "ajándékba". De csak nov. 5.-én ér haza. Legalább addig valahogy tartsanak ki.
Nem a csúnyulással van baj, hanem a saját súlyát nem tudja már megtartani egy idő után ott, ahol hiányoznak belőle részek a faragásnál (egyszerűen fonnyad).
Így a penészen épp lehet segitesz a folyamatos farigcsálással, de a teherbírásán szerintem csak rontasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!