Magyarországon ünneplik valahol a halloweent?
Figyelt kérdés
Csokit vagy csalok-ozás tudjátokszept. 28. 08:56
1/6 anonim válasza:
Kollégáim mesélték, hogy náluk fel van ilyenkor díszítve az egész szomszédság, ő is mutogatta, milyen dekorokat vett már, meg mennek rendesen a gyerekek a házakhoz. Meg nem mondom, melyik település, valami pesti agglomeráció, sok kisgyerekes családdal. De biztos nem ez az egyetlen hely.
2/6 anonim válasza:
Persze, egy csomó helyen. Iskolákban is szokott lenni halloween buli.
3/6 anonim válasza:
Annyi sok befonnyadt száraz magyar van akit nem érdekel 🥲🥲 Mert csak nyafognak hogy nem magyar ünnep meg kit érdekel. Én meg imádom, egyik kedvenc ünnepem minden évben kidíszitem az egész lakást, tököt is faragok, valami halloweeni buli vagy horrorcirkusz, plusz csinálok valami jó kis jelmezt 😍21L
4/6 anonim válasza:
Érdekes, nekem a karácsony a kedvenc ünnepem és nem minősítem azokat, akik nem szeretik és/vagy nem ünneplik. Te miért hisztizel halloween miatt? És miért zavar, hogyki mit ünnepel vagy nem ünnepel?
5/6 anonim válasza:
Nálunk is van rendes beöltözős Halloelween, ahogy az 1-es írja, kisgyerekes fiatal környék. Rengetegen részt vesznek benne, jó pár utcán vannak házak feldíszítve, és nem csak 1-2.
A települést nem írnám ki, videk.
6/6 anonim válasza:
4~ Mert a sok igazságtalan és álkeresztény támadás miatt igaza van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!