Eskuvore mennyi penzt illik adni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez attol fugg kinek mit bir a penztarcaja, de megis ha a par 35-40ezer forintot kolt fejenkent az eskuvore akkor mennyit illik adni? Minimum annyit vagy joval tobbet? (Legjobb baratno eseten)szept. 3. 18:47
1/7 anonim válasza:
Mindenképp illene a vacsorátok, és ha van a szállás árát belerakni a borítékba.
A többit ha szeretnél még adni az már tényleg pénztárca függő, és függ még attól, hogy mennyire közeli ismerős/barát/rokon.
2/7 anonim válasza:
Meg azért függ az anyagi helyzetedtől is. Ha belefér és ketten mentek én egy százast adnék legjobba barátként.
3/7 anonim válasza:
A vacsorát mindenképp illene, mivel legjobb barát így egy pici pluszt is, ha anyagilag megengedheted.
Ha egyedül mész akkor mondjuk 40K ha ketten mentek akkor legyen mondjuk 100K
De tényleg függ az anyagi helyzettől
4/7 anonim válasza:
Két éve a legjobb barátnőmnek 100k raktam, most simán beleraknék többet is.
Sajnos magasabbak lettek az árak.
6/7 anonim válasza:
Fejenként 50.
Esetleg menyasszonyi táncra egy 10est még.
7/7 anonim válasza:
Esküvőn ajándékozott pénz összege változhat a pénztárca állapotától és a kapcsolat szoroságától függően. Ha a pár 35-40 ezer forintot költ fejenként az esküvőre, akkor a legjobb barátnő esetében általában 20-30 ezer forint ajándék összegének tekinthető elvárt, de ha lehetőséged van rá, akkor akár ennél többet is adhatsz. Fontos, hogy az ajándék szívből jöjjön és a lehetőségeidhez mérten legyen, valamint néha érdemes egy személyre szabott ajándékot is hozzátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!