Kinek melyik a kedvenc ünnepe?
Figyelt kérdés
aug. 28. 13:57
11/16 anonim válasza:
Karácsony. Nincs végre ezer fok kint, ha szerencsém van esik a hó, gyönyörű fehér a táj, karácsonyi hangulat, dekoráció, girlandok, fenyőfüzérek, fények, fadíszítés, mikulás, manók, jegesmedve, rénszarvas, itthon is díszítem az egész házat, imádom❤️🥰🎄🧑🎄☃️❄️
13/16 anonim válasza:
Egyik sem!
Utálok minden ünneplést. A dolgos hétköznapokat szeretem. Ha engem ünnepelnek valamiért, például születésnap, azt meg még inkább utálom.
Nekem az az ünnep, amikor egy munkát befejeztem, az ad sikerélményt, mindennapi boldogságot. (Enyhén autista, munkamániás vagyok a környezetem szerint.)
15/16 anonim válasza:
Halloween, mivel nem fűződik hozzá semmilyen negatív családi élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!