Kinek melyik a kedvenc ünnepe?
Figyelt kérdés
aug. 28. 13:57
2/16 anonim válasza:
Családi születésnapok. Nincs körülötte kereskedelmi felhajtás, a saját hagyományaink szerint ünnepelünk. (Mondjuk a többi ünnepet is a saját kedvünk szerint üljük meg, de azért ugye ott sokszor van külső nyomás, csak figyelmen kívül hagyjuk.)
3/16 anonim válasza:
Halloween: jópofa dekoráció, jelmezek, tök faragás.
4/16 anonim válasza:
Húsvét és karácsony. Meg szilveszter.
7/16 anonim válasza:
Én egy kalap alá veszem őket. Nem vagyok az az ünneplős típus, annak örülök, hogy nem kell bemenni dolgozni.
8/16 anonim válasza:
Karácsony
22 éve külföldön élek és dolgozom, ráadásul nem egy Magyarországhoz közeli országban.
Évente 1-2 alkalommal tudok csak haza utazni
Egyik ilyen esemény a karácsony
9/16 anonim válasza:
Karácsony és a születésnapom. Nekem egy hét van a kettő között, szeretem ezt az időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!