Apukák! Milyen ajándéknak örülnétek apák napja alkalmából?
Figyelt kérdés
Ez nem tanácskérés, hanem egy szimpla közvélemény-kutatás. Nincsenek jó vagy rossz válaszok. És tisztában vagyok vele, hogy mindenki másféle ajándékot fogadna szívesen, ezért szeretnék minél több választ. 📝✅
Biztosan vannak olyanok, akik tárgyi ajándékot szeretnének, mások élményekre vágynak, megint mások valami hobbival kapcsolatos dolognak örülnének.
Előre is köszönöm!😊
jún. 1. 12:39
1/9 anonim válasza:
Valamilyen szép dísz a kertbe/teraszra
Vagy madaras/star warsos dísz a polcra
2/9 anonim válasza:
Én idén egy apple watchot vettem apukámnak. Akar venni magának okos órát mert el akar kezdeni újra futni, mondtam neki hogy majd elmegyek vele segítek kiválasztani meg megvenni. De csak húzom az időt, hogy nehogy megvegye magának június 16. előtt :D
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még. Mindenkinek ment a zöld. 😊
jún. 2. 08:55
5/9 anonim válasza:
Semminek, azt sem tudom mikor van, nem érdekel
6/9 grafno válasza:
Magyarban mi sosem ünnepeltük, se a ovoda, se suli. Csak nö meg anyak napja volt akkor. Úgy hogy kimaradt es nem is tartjuk.
7/9 anonim válasza:
Én annak örülnék ha a feleségemet elvinnék vakahova egy hétvégére és horgászhatnék nyugodtan
De egy rekesz sörnek is tudok örülni
8/9 anonim válasza:
Én se tudom, hogy mikor van,de egy 19 éves szőke nő lepippanthatna apák napja alkalmából!👍😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!