Van olyan hely magyarországon ahol megtartják a halloween-t?
2023. szept. 15. 09:00
11/21 anonim válasza:
Mindenfelé az országban akadnak Halloween partik. Olyat persze nem fogsz találni hogy egy egész város halloweenezik.
12/21 anonim válasza:
Olyat települést tényleg nem fogsz találni, ahol mindenki díszít, részt vesz ebben a "csokit vagy csalunk" dologban. Egyszerűen az emberek nem ebben nőttek fel, nem ez a megszokott itthon. Sok helyen tartanak Halloween bulit, és van aki ki is díszíti valamennyire a házát, de szerintem nagyon távol áll az így összességében a magyaroktól, hogy ugyanígy éltessék a Halloween-t, mint pl. az Egyesült Államokban. Egyszerűen nem ez a megszokott.
13/21 anonim válasza:
kertvárosokban egyre több helyen
14/21 anonim válasza:
Facebookon a Halloween itthon csoportban többen is beszámoltak arról, hogy az ő utcájukban, környékükön tartottak Halloweent. Jelmezek, kidíszített házak meg minden.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi megnézem. Valami jó Halloween buli/party-ról nem tudtok?
2023. szept. 17. 10:31
16/21 anonim válasza:
"Valami jó Halloween buli/party-ról nem tudtok?"
Olyaról ahová csak úgy bármilyen idegent beengednek, nem.
17/21 A kérdező kommentje:
Igen, olyanra gondoltam.
De az se lenne baj, ha belépőt kellene fizetni, csak normális, minőségi lenne.
2023. szept. 17. 18:40
18/21 anonim válasza:
Hát Budapesten több jó buli is szokott lenni. Stranger Synth mondjuk. De a legtöbb nagyobb szórakozóhely ad tematizál már. Ad kedvezményt, ha jelmezben mész, vagy tart jelmez versenyt. Van Halloween dekor stb. Én több éve buliztam utoljára halloweenkor, de már az alapozós helyen sem mi voltunk az egyetlen jelmezes társaság. Szóval érdemes szétnézni. Azóta ez csak jobb lett.
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. szept. 18. 05:44
20/21 anonim válasza:
Ki leszek nullázva, de sajnos van sok ilyen hely. A magyar hagyományokat szégyellni kell, az usákok az isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!