Belőletek mi hozza elő az ünnepi hangulatot?
Az én meglátasom és véleményem. Lehet vele vitatkozni.
Mindenki a saját lelkivilága szerint reagál a környezetre és a dátumokra, ünnepekre. Akinek gürizés az egész élete, az ünnepek csak még frusztráltabbá teszik. Aki fél az öregedéstől, haláltól, annak nem öröm a szülinapja. Aki csóró, nem tud "megfelelően", (ahogy a tarsadalomban zengik), előkészülni, az emiatt nem kedveli.
Van akinek egyszerűen csak nem fontosak az ünnepek, mert nem szereti a kötelező pózokat, jókívánságokat.
Van, aki örül, mert olyankor esetleg lazíthat, szereti a fényeket, díszítést, nyüzsgést.
Teljesen ember-, hozott minta-, viselt traumákaz ünnepek körül-, önismeret függő.
"És tudom hogy vannak ennél nagyobb problémák is (nekem is vannak bőven)"
Lehet, hogy ha ezeket a problémákat helyre teszed, kiegyensúlyozottabbá válsz, harmonikusabbá válik az életed és akkor könnyebben észreveszed az élet szép dolgait is. Amíg a lelkedben nincs rend és nyugalom, addig arra koncentrálsz és nem az ünnepi hangulatra. Tiszta szívből örülni csak tiszta szívvel és tiszta lélekkel lehet.
Nekem nagyon gyakran van unnepi hangulatom 15 eve, miota megtalaltam azt az embert, aki annyira nyugodt, derus, ahogy en soha.
De. Unnepekkor most sincs, nem szeretem, es megkonnyebbulok, ha elmulnak. Sajat magunktol unneppe tudunk tenni hetkoznapokat, de hacsak nem lenne egy nagy tarsasag oszinte jo erzesekkel, igy nyomasztja meg ot is, hogy es unnep, hallo, most unnepelni kell.
Ha hozzám közelállókkal találkozók.
Mindenki messze van.
Szülinap: bor
Névnap: pálinka
Húsvét: sör, likőrök (egy idő után már mindegy)
Karácsony: forraltbor (sok) (ha anyósék is átjönnek: +Xanax)
Szilveszter: Pezsgő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!