Legyen augusztus 20-án tűzijáték 2023-ban?
Tök mindegy mit mondunk..
Cirkuszt a népnek, kerül, amibe kerül (ja, a népnek, kinek másnak?)
"Kenyeret és cirkuszt"
De ha már kenyér nincs, legalább a cirkusz legyen a lehető legnagyobb.
"Túl drága" - állítják sokan. Hát én meg úgy vagyok vele hogy inkább legyen tűzijáték, ami legalább szép! Minthogy Viktorka ellopja a pénzemet. Inkább legyen műsor a pénzemből mint a tolvaj banda zsebében kössön ki a pénzem.
Egyesek azt hiszik ha nem lesz tűzijáték akkor spórol a város. Dehogy spórol. Csak többet fog lopni a vezetőség!
A tüzijátékra elkülönített 3,2 milliárd forintból a tüzijáték maximum 200 millióba lehet, annyira azért nem használnak extra tölteteket, ráadásul az "Európa legnagyobb tüzijátéka" is bőven kamu, szerintem semmilyen tekintetben nem európa legnagyobbja.
Viszont én szeretem a tüzijátékot, szóval örülök, hogy van, de mégjobb lenne, ha tényleg erre költenék az erre félretett pénzt, vagy valami hasznosabbra, de ne zsebbe menjen.
#9, mondjuk, ha jól értesültem, akkor a legnagyobb shell az 200-as lesz, ami relatíve nagy, de azért annyira mégsem, viszont civilek számára nemigazán elérhető, szóval azok maximum 50-es vetősek lesznek, vagy esetleg az ürge külföldről rendel 75-ös, vagy 100-as golyókat, de annál nagyobbat nem lehet szerezni, azok meg nem olyan világian nagyok..
Képzeld el, hogy milyen rossz lenne neked máltán, ahol 10 napos tüzijátékfesztivál van, vagy montrealban, ahol 1 hónapig minden este megy a buli:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!