Legyen tüzijáték augusztus 20-án, azért kérdezem, mert én egy megszálottja vagyok?
Én is szeretem,de abból a pénzből amiből megrendezik,jobb dolgokra is lehetne fordítani.
Szerintem tökmindegy hogy mi van amíg a parlamentben politikusok vannak és nem hétköznapi emberek.
Kedves előttem szóló, s persze kérdező is: idióta emberek ez elmúlt években azzal hergelik az embereket, hogy mekkora pénzkidobás, amikor egy csomó hasznos dologra kell a pénz.
Ha csak a gazdasági részét veszem: több bevételt hoz a turizmuson keresztül, mint amennyit elvisz. Amikor a Forma 1 időpontja közelebb eset huszadikához, sok szurkoló direkt azért maradt tovább, hogy megnézze. Most, hogy a verseny korábbra került, ez egy kicsit csillapodott, de még mindig pozitív az egyenleg.
A másik: sokan kárhoztatják a mai létünket, hogy minden a pénz körül forog. Nos, a tűzijátéknak önmagában is, de a teljes ünnepi programnak is a kiadáson kívül van érzelmi hozadéka is. Nyilván tűzijáték nélkül is lehet ünnepelni, nem kell tisztavatás, nem kell körmenet, nem kell semmi. De jó. Erősíti az összetartozás érzését, a magyarságunkat stb.
A discókat nem közpénzekből újítják fel hanem sikasztott,rabolt,csalt pénzekből.A tulajnak miért van annyi pénze hogy minden héten más fas z ságot kitalál?Mondjuk ezzel nekem nincsen bajom mert ez addig jó míg munkát ad másoknak.
És jelenleg Nekem nem lesz több a pénzem a forma egy által és a tűzijáték által mert nem a vendéglátóiparban dolgozom.Mondjuk Én szeretem a tűzijátékot,nem vagyok ellene,de ha nem rendeznék meg akkor nélküle is meglennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!