Medencés esküvő? 🤔
Figyelt kérdés
Előre is bocs,a hülye kérdés miatt,de lehet, hogy valakinek van ilyen téren tapasztalata.
Tehát, Augusztusban leszünk hívatalosak egy esküvőre. Annyit tudunk, hogy a szertartás után egy családi háznál lesz a vacsora+stb. Az állt a meghívóban,hogy lesz medence is.
A kérdésem,aki már volt ilyenen, hogy az öltözködést, hogy oldotta meg? Mindenki elegánsan ment, és ott vette át a ruháját?
Elnézést kérek,a kicsit bugyuta kérdésem miatt. Köszönöm szépen!
2023. júl. 26. 10:54
1/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan beszélj erről a meghívótokkal, Ő nyilván tudja, hogy hogyan tervezték ezt a dolgot, de amúgy valószínűleg a formálisnál egy fokkal lazábban lesz öltözve mindenki, aztán átöltöznek és csobbannak, vagy ilyesmi.
2/7 anonim válasza:
Gondolom laza nyári kerti parti lesz, úgyhogy kényelmes lenge nyári öltözék meg aki akar az fürdőruhában is lehet. Valószínűleg a többség kis alkohol után már fürdőgatyában mezítláb mulat. Nem kell túlgondolni az öltözködést.
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem amúgy, hogy kötelező a fürdés, csak aki szeretne, szóval ha nem akartok öltözni stb, akkor nem kell fürdőruhát vinni, bár ha jól sikerül az este szerintem lesznek páran akik ruhástól is mennek.
4/7 anonim válasza:
Kérdező, hogy ment a medencés esküvő...??? Mi volt végül?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, minden szuper volt. Mindenki nagyon jól érezte magát.
De volt aki persze annyira "elszállt",hogy ruhástól csobbant. 😂😂
2023. szept. 28. 16:47
6/7 anonim válasza:
Szuper! Akkor a várakozásnak megfelelően!;)
7/7 A kérdező kommentje:
Lényegében igen. Legalábbis sejtettem, hogy ez lesz. :)
2023. szept. 28. 17:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!