Voltatok már olyan esküvőn, ahol a menyasszony vagy a vőlegény nemet válaszolt az anyakönyvvezető kérdésére?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi történt utána?2023. jún. 25. 16:42
1/18 anonim válasza:
Én voltam olyanon ahol azt mondta a vőlegény poénból, hogy "Ööö nem is tudom" viszont az anyakönyvvezető a határozott igent fogadhatja el szóval ott félbe is maradt az eskúvő, egy újabb időpontban kellett megismételni (elvileg ezt írja elő a jogszabály). Természetesen a násznép nem ment haza mert meg volt szervezve minden, lefoglalva a helyszín stb... az "esküvő" ugyanúgy meg volt tartva, mint ha igent mondott volna csak hát ilyen rendhagyóvá tette a poénjával.
3/18 anonim válasza:
"-Együtt lesznek jóban-rosszban, gazdagságban-szegénységben, egészségben-betegségben tisztelik és soha el nem hagyják egymást, míg a halál el nem választ.
-Igen, nem, igen, nem, igen, nem, nem, nem."
😂😂😂😂
4/18 anonim válasza:
3-as. ilyen a polgári esküvön nincs!
7/18 anonim válasza:
1
Ha én lettem volna a menyasszony, egy ilyen "poén" után azonnal hazamentem volna és szakítottam volna. Nem érdekelt volna, hogy minden ki van fizetve.
Vannak dolgok, ahol nem szabad poénkodni.
9/18 anonim válasza:
Olyat láttam, hogy valamelyik kérdésre zavarában perszézett az egyik fél, fel sem tűnt neki. Csak megakadt a ceremónia, és úgy súgott neki egy fagyott pillanat után az eskető, hogy egy igennek is el kell hangoznia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!