Miért es mikor lett ördögtől való az, hogy egyszer egy évben 12 óráig tüzijátékoznak?
Figyelt kérdés
+ Augusztus 20-án, de az csak Pesten van.2023. jan. 1. 07:37
31/55 anonim válasza:
30 as aki szereti az fogja is csinálni ha tiltva van ha nincs okuljunk a petárdából egyszerűen ezt nem lehet visszatartani és kész.Hiába a korlátozás amit amúgy is elleneznék
32/55 anonim válasza:
"1-2 idióta mindig lesz sajnos."
Baszki, itt nem 1-2 idiótáról van szó, hanem kb mind az. Ha 1-2 idióta lenne, akkor nem lenne olyan a szilveszter, mint egy háborús övezet. Btw a szomszéd utcában a 92 éves nénit, a 68 éves lánya nyugtatta, hogy nincs háború. Ezt csak onnan tudom, hogy anyukám jóban van a lányával.
33/55 anonim válasza:
A petárdát hülyeségnek tartom, a tüzijáték szép tud lenni. Azokat nem értem, akik panaszkodnak, hogy nincs pénzük, de fél óráig durrogtatnak.
Én nem szeretem egyébként.
Az állataim félősek, így nem mentem bulizni, itthon voltam és vigyáztam rájuk, bújtam hozzájuk.
34/55 anonim válasza:
Barcsak betiltanak es csak a kozteriek maradnanak unnepekkor. Azok is epp eleg mergezoek es bantjak a madarakat.
37/55 anonim válasza:
36 biztosan azt a tűzijátékot is normálisan használták.
38/55 anonim válasza:
Még egy kicsigyerek is megsérült idén, ez megengedhetetlen. Remélem jövőre is valaki olyannak fog kiégni a lakása és halljuk a hírekben miszerint lakhatatlanná vált, aki ennyire odáig van ezért a proli szórakozásért.
39/55 anonim válasza:
De az eszközzel is baj van, mert indokolatlanul és természetellenesen hangos. Az, hogy ez állatvilágot mennyire zavarja, arra tojik sok piromán.
40/55 anonim válasza:
Remelem ez a szanalmas vedekezes, ez a nem rendeltetsszeru hasznalat jovore egy piroman lakasat teszi a nullara, ennyi! Ez gondolom igazsagos akkor minden proli szerint nyilvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!