Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Miért es mikor lett ördögtől...

Miért es mikor lett ördögtől való az, hogy egyszer egy évben 12 óráig tüzijátékoznak?

Figyelt kérdés
+ Augusztus 20-án, de az csak Pesten van.
2023. jan. 1. 07:37
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
39%
Nem ördögtől való, csak primitívség, és kb délután 5-től éjjel 1-ig.
2023. jan. 1. 07:47
 2/55 anonim ***** válasza:
68%
Én nem mondom, hogy ne csinálják, de bevallom, hogy most, hogy kicsi babám van, zavart. Éjjel, amikor felkelt enni, nem tudtam visszaaltatni, mert a 2 utcányira lévő mezőről lőtték a tűzijátékot és a lányom nekiállt nézegetni meg érdeklődéssel hallgatta. A macskekot bezártuk, szerintem mindenki be tudja zárni az állatát. Nem ördögtől való szerintem tűzijátékozni, ha picit nagyobbak lesznek a mazsolák, akkor biztos megint jó lesz menni nézni. De egyelőre én csak azt érzem, hogy álmos vagyok. :D
2023. jan. 1. 07:48
 3/55 anonim ***** válasza:
70%

Azért, mert agyatlanul csinálják. Pl Miskolcon kigyulladt egy lakás is.

Én is attól tartottam, hogy bedobják a petárdákat/tüzijátékokat a kertembe és kitörik az ablakaimat, kigyullad a házam. Kisvárosban lakok, tele ciguval. Kedvenc szórakozásuk másod kertjébe dobálni a petárdát ilyenkor. Jó volt egész nap otthon rohadni, őrizni a házat.

2023. jan. 1. 07:53
 4/55 anonim válasza:
53%

Szerintem semmi gond nincs vele. Azt hiszem ez a minimum, amit az ember megengedhet a saját öröméért, előbb kellene eltüntetni a műanyagot például, na az kicseszés az állatokkal, emberekkel, növényekkel. Ez a minimális szmog meg apróbb sérülések beleférnek.

Csak könnyebb ez ellen küzdeni az állat és természetvédőknek, mint a műanyag ellen.

2023. jan. 1. 07:57
 5/55 A kérdező kommentje:
De ördögtől való lett, mert 8760 órából nem bírnak ki 12-t.
2023. jan. 1. 08:24
 6/55 anonim válasza:
35%

Primitív, drága, kosz van utána, zavarja a babákat, állatokat, stb.

Intelligensen szervezve, eltakarítva utána, ha tényleg csak 1 óra lenne évente max. 2x, akkor elfogadható lenne. Amit a petárdázó és magántüzijátékosok csinálnak hozzá meg csak a tortán a hab.

2023. jan. 1. 08:49
 7/55 anonim válasza:
66%
Nem a tűzijátékkal van a baj, hanem hogy széles körben elérhető. Ha évi kétszer lenne városi tűzijáték mindenféle, szerintem teljesen belefér. A gond az, hogy minden barom besétálhat a boltba és ha van pénze akkor lőhet a halál kínkeserves f....ra. Ez a baj. Egyrészt sokszorosa a szennyezés, másrészt teljesen felelőtlenül és összevissza használják. Nálunk napok óta megy a durrogás, nem 12 órán keresztül.
2023. jan. 1. 08:53
 8/55 anonim ***** válasza:
61%

Nézd, ha lenne kisgyereked, valami háziállatod, idős vagy beteg hozzátartozód, nem lenne kérdés mi a probléma vele. Nem Magyarországon élek, nálunk tegnap dél óta ment a tűzijáték. Amellett, hogy kétszer voltam szivroham közelben, mert az idióták szerint vicces a mit sem sejtő jarokelo mellé dobni azt a xart, épp meg is serulhettem volna miatta.

Három macskám van, az egyik az egész napot az ágy alatt töltötte, a másik félelmében a tapétát szaggatta le - a harmadik süket, ő aludt.

A gyerekem, aki amúgy már nagykorú dolgozott este 7ig és valamikor 10 után ért haza, mert a nagyon okosak szerint vicces volt az buszra tűzijátékot dobni, ami kigyulladt- szerencsére még üresen, ha állomáson, gyorsan eloltották, de időbe telt, mire pótolni tudták a járatot. Vicces volt nyilván a buszra varakozoknak is a tűzijáték.

2023. jan. 1. 08:54
 9/55 anonim ***** válasza:
58%
Augusztus 20-án is majdnem minden városban volt, csak a kutyások hisztije megszüntette...
2023. jan. 1. 10:15
 10/55 anonim ***** válasza:
28%
#8 A tűzijátékot a levegőbe lövik fel, jó magasra. Buszra nincs értelme...
2023. jan. 1. 10:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!