Miért es mikor lett ördögtől való az, hogy egyszer egy évben 12 óráig tüzijátékoznak?
Azért, mert agyatlanul csinálják. Pl Miskolcon kigyulladt egy lakás is.
Én is attól tartottam, hogy bedobják a petárdákat/tüzijátékokat a kertembe és kitörik az ablakaimat, kigyullad a házam. Kisvárosban lakok, tele ciguval. Kedvenc szórakozásuk másod kertjébe dobálni a petárdát ilyenkor. Jó volt egész nap otthon rohadni, őrizni a házat.
Szerintem semmi gond nincs vele. Azt hiszem ez a minimum, amit az ember megengedhet a saját öröméért, előbb kellene eltüntetni a műanyagot például, na az kicseszés az állatokkal, emberekkel, növényekkel. Ez a minimális szmog meg apróbb sérülések beleférnek.
Csak könnyebb ez ellen küzdeni az állat és természetvédőknek, mint a műanyag ellen.
Primitív, drága, kosz van utána, zavarja a babákat, állatokat, stb.
Intelligensen szervezve, eltakarítva utána, ha tényleg csak 1 óra lenne évente max. 2x, akkor elfogadható lenne. Amit a petárdázó és magántüzijátékosok csinálnak hozzá meg csak a tortán a hab.
Nézd, ha lenne kisgyereked, valami háziállatod, idős vagy beteg hozzátartozód, nem lenne kérdés mi a probléma vele. Nem Magyarországon élek, nálunk tegnap dél óta ment a tűzijáték. Amellett, hogy kétszer voltam szivroham közelben, mert az idióták szerint vicces a mit sem sejtő jarokelo mellé dobni azt a xart, épp meg is serulhettem volna miatta.
Három macskám van, az egyik az egész napot az ágy alatt töltötte, a másik félelmében a tapétát szaggatta le - a harmadik süket, ő aludt.
A gyerekem, aki amúgy már nagykorú dolgozott este 7ig és valamikor 10 után ért haza, mert a nagyon okosak szerint vicces volt az buszra tűzijátékot dobni, ami kigyulladt- szerencsére még üresen, ha állomáson, gyorsan eloltották, de időbe telt, mire pótolni tudták a járatot. Vicces volt nyilván a buszra varakozoknak is a tűzijáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!