Advent vasárnapok: nálatok hogyan telnek, mivel lehet hangulatossá tenni?
Elkezditek már ilyenkor felrakni a karácsonyi díszítést? Van valami különlegesebb ebéd/vacsora, esetleg sütemény advent vasárnapokon? Milyen napszakban gyújtjátok meg a gyertyát?
Milyen programot szerveztek ilyenkor, mivel töltitek az időt? Pl. karácsonyi vásár, karácsonyi filmnézés, karácsonyi könyv/novella olvasás, mézeskalács sütés, díszítés stb.
Várom az ötleteket.
Adventben kezdjük díszíteni a lakást. Saját kezüleg készítünk dekorációt.
Vasárnaponként délután gyújtunk gyertyát, de amúgy minden nap meggyújtjuk legalább a vacsoránál.
Van egy 24 napos mesesorozat, azt szoktuk naponta olvasni.
Kb ennyi a kifejezetten adventi dolog, ami máskor nincs 🙂
Gyertyagyújtás az adventi koszorún vasárnap délutánonként. Tavaly csináltam adventi naptárat is, felváltva húztunk belőle a párommal 1-1 kártyát (ezt minden nap). Illetve el szoktunk menni a városi gyertyagyújtásra is legalább egy vasárnap. Idén szeretnék pluszban még valamit, pl.süti, forró csoki, még pontosabb ötletem nincs, a gyertyagyújtás mellé.
Dekorokat december elején szoktam kirakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!