Ha valakinek már nincsenek elvárásai a munkahellyel kapcsolatban, betegség miatt már a Valentin napi dolgokat sem tudja beszerezni, akkor hogyan lehet hangulatos időszakot varázsolni a munkahely nélkül?
Szerintem nem kapott elég pénzt, mert betegállományban van, így nem tud Valentin napra venni semmit a párjának.
Ha férfi vagy: vegyél egy jácintot, isteni illata van! 170Ft volt a Sparban, én is vettem magamnak! :)
Ha nő vagy: egy tábla csoki vagy bármi kis apróság jó lesz, mert a pasik eleve utálják az összes ilyen ünnepnek nevezett cécót. Vagy vegyél magadnak jácintot, ha épp nincs senkid, mert mint mondtam: nagyon jó illat van tőle a lakásban..
Á, kicsit félre értettem! Leszarnak a kollégák és beteg is vagy.
Továbbra is tartom, hogy egy tavaszi illatos gaz otthonra kelleni fog hangulat javításhoz! Valahogy feldobta a napomat, pedig nekem is a tököm tele volt! Vannak nagyon jó filmek is ilyen szomorkás időszakra, pl.: Maffia (talán 80as évek beli, de egyszerűen nem érted, hogy miért történik mindez), és Bohumil Sztészkál kalandjai az Örökség című filmben prezentálva. Beteg vagy, pihengess, nevess, ők meg kapják be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!