Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Halloween-kor minek lehet...

Halloween-kor minek lehet beoltozni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 13:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
21%
Magyarországon nincs Halloween.
2022. okt. 26. 16:22
 12/32 anonim ***** válasza:
65%

"Magyarországon nincs Halloween."

Egyre többen tartják.

2022. okt. 26. 16:37
 13/32 anonim ***** válasza:
13%
Attól h egyre többen tartják attól még nem lesz soha magyar ünnep, csak marketing fogás. Más ünnepről meg azt se tudják eszik vagy isszák.
2022. okt. 26. 16:49
 14/32 anonim ***** válasza:
88%
Miért kéne hogy valami kimondottan magyar ünnep legyen, hogy az emberek ünnepelhessék? A karácsony se magyar, a húsvét se, a halottak napja se, stb.
2022. okt. 26. 16:57
 15/32 anonim ***** válasza:
11%
Érted h értem sztem ünnepeljük a román államalapítást is, dec1 ennyi
2022. okt. 26. 17:01
 16/32 anonim ***** válasza:
77%
Csak igyekszel belekötni a dolgokba ennyit teszel. Az emberek ünneplik, mert tetszik nekik, ennyi a titok, ehhez nem kell diploma se...
2022. okt. 26. 17:19
 17/32 anonim ***** válasza:
24%

Nem kell diploma. De tudjuk is hogy kell ünnepelni a Halloweent ha már itt tartunk? Mit csinálnak a magyarok? Suliban, dizsiben, házibulikába beöltöznek és isznak, táncolnak.

A halloween ennél jóval több, egyrészt olvassunk utána 2. ott cukrot gyűjtenek, tököt faragnak, nem hallottam róla h NORMÁLISAN bárhol tartanák a trick or treat-et de biztos habzó szájjal jön valaki megmondani

2022. okt. 26. 17:22
 18/32 anonim ***** válasza:
90%

"Érted h értem sztem ünnepeljük a román államalapítást is, dec1 ennyi"

Részemről nincs miért ünnepelnem. Ettől még fenntartom hogy akárki más, akárhány magyar ember is ünnepelje, ha épp valamiért erre lenne igényük. Miért ne tehetnék? Tiltja valami? Ártanak vele bárkinek is?

2022. okt. 26. 17:26
 19/32 anonim ***** válasza:
80%

Akkor köss abba is bele, hogy amcsiknál 25-én reggel kapnak ajándékot a gyerekek és a Télapó hozza, nálunk meg 24-én este és külön van Mikulás....

Innen meg nehogy az legyen már a gond, hogy jól akarják maguk érezni az emberek lehetőleg kötetlen, kész itt ilyen a halloween amcsiknál meg olyan.

Na meg ha már ennyire olvasgatni akarsz, akkor addig juss el, hogy honnan ered az egész, nos akkor nem épp úgy kéne ünnepelni ahogy anno a kelták?

2022. okt. 26. 17:26
 20/32 anonim ***** válasza:
14%
Vannak bajok nálatok nem kicsit. Tudtommal nem Amerikában lakunk vagy hát ki tudja már ezt is.
2022. okt. 26. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!