Halloween-kor minek lehet beoltozni?
"Magyarországon nincs Halloween."
Egyre többen tartják.
Nem kell diploma. De tudjuk is hogy kell ünnepelni a Halloweent ha már itt tartunk? Mit csinálnak a magyarok? Suliban, dizsiben, házibulikába beöltöznek és isznak, táncolnak.
A halloween ennél jóval több, egyrészt olvassunk utána 2. ott cukrot gyűjtenek, tököt faragnak, nem hallottam róla h NORMÁLISAN bárhol tartanák a trick or treat-et de biztos habzó szájjal jön valaki megmondani
"Érted h értem sztem ünnepeljük a román államalapítást is, dec1 ennyi"
Részemről nincs miért ünnepelnem. Ettől még fenntartom hogy akárki más, akárhány magyar ember is ünnepelje, ha épp valamiért erre lenne igényük. Miért ne tehetnék? Tiltja valami? Ártanak vele bárkinek is?
Akkor köss abba is bele, hogy amcsiknál 25-én reggel kapnak ajándékot a gyerekek és a Télapó hozza, nálunk meg 24-én este és külön van Mikulás....
Innen meg nehogy az legyen már a gond, hogy jól akarják maguk érezni az emberek lehetőleg kötetlen, kész itt ilyen a halloween amcsiknál meg olyan.
Na meg ha már ennyire olvasgatni akarsz, akkor addig juss el, hogy honnan ered az egész, nos akkor nem épp úgy kéne ünnepelni ahogy anno a kelták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!