21/24 anonim válasza:
Kösz a lepontozást, de én is végig dolgozom. és különben is, a hivatalos munkaszüneti nap csak, elseje.
22/24 anonim válasza:
#21 dolgozzál! én itthon henyélek 4 napig! holnap viszonylag korán kimegyek a temetőbe,a pofavizitet próbálom elkerülni, kb 7 sirhoz viszek mécsest! majd itthon sirdogálok kicsit.
23/24 anonim válasza:
Az ünnepek alatt el fogok utazni, mivel a rokonaim, ismerőseim nem a lakhelyemen vannak eltemetve, hanem eléggé messze, ráadásul nem is egy településen. Úgyhogy rokonlátogatás mindenképpen lesz. Ezenkívül meg rengeteg pihenés, alvás, kikapcsolódás mivel nyár óta eléggé elfáradtam, és rá is kell készülnöm a téli ünnepekig elém érkező feladatokra is. Ezenkívül tanulok is, mivel még így is van mit.
24/24 anonim válasza:
Én külföldön élek, ahol nem munkaszüneti nap Mindenszentek, ráadásul olyan szektorban dolgozom, hogy hétvégén is be kell menni. Így végigdolgozom ezt a négy napot, holnapután és csütörtökön meg szabadnapos leszek, és végre lesz időm egy jót főzni, aztán megnézni valami ütős horrort.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!