Július 4 alkalmából illik valamit mondani vagy megköszönteni egy amerikai ismeröst?
Have fun on 4th of July! :)
Csak siman elvezd a kajat, a tarsasagot, legy udvarias es maradj jozan. Este a tuzijatekok akkor a legjobbak, ha 1. az allami tuzijatekot nezed 2. ha a 30. emeletrol belatod a kornyeket es az osszes magantuzijatekot vegignezheted :)
Nem kell túltolni... Ő felköszönt augusztus 20. alkalmából, meg hacacárét csinál belőle? Kb. nálunk az augusztus 20. olyan, mint náluk a július 04. Ajándék sem kell. Számomra is furcsa lenne, ha valaki megajándékozna az államalapítás alkalmából... Elég, ha annyit mondasz, hogy "Happy 4th of July!". Apró kis figyelmesség, aminek szerintem örülni fog.
Én is fel szoktam köszönteni a muszlim vallású rokonaimat az ő vallásuk ünnepei alkalmából.
Neked furcsa lenne, mert MO-on nem szokás senkit megköszönteni a születésnap-névnap-karácsony-újéven kívül.
De mit kiderült, náluk szokás, és mivel még egy jelképes apróságot is csináltam neki, nagyon örült, hogy valakinek eszébe jutott egy idegen országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!