Csak én érzem úgy, hogy néhány ünnep "kezd kimenni a divatból"? 20F
Régen gyerekként húsvétkor mindig lejártunk apummal vidékre locsolkodni rokonokhoz, ismerősökhöz, és nagyon szerettem.
Mostanra nyílván kinőttem ezekből, de úgy érzem, hogy általába véve sincs igazán már megtartva.
(Egyébként megértem azokat, akik megunták a locsolkodós részt, inkább maga az emberekkel való találkozás, hangulat hiányzik, ami az ünnep miatt volt)
Ott van még pl a karácsony is, tavaly sem volt semmi hangulatom, gondolom ehhez az októberben kezdődő reklámok is hozzátettek (ez gondolom sokakkal így lehet) pedig imádom magát az ünnepet, de a környezet gyakran egyáltalán nem volt karácsonyias.
Apró feltűnő dolgok: ha bementem vásárolni egy üzletbe pl Auchanba karácsony előtt, dekorációk, világítások sem voltak kitéve, a termékekek is mondjuk módjával.. zéró hangulata volt. pedig régebben emlékeim szerint máshogy volt.
Az ünnepeket te töltöd meg tartalommal.
Ha nincs ra igényed, akkor úgy.
De nem mentek ki divatból, mert nem divattéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!