Mikor van férfinap?Mi mikor kapunk sört a lányoktól férfinapra?
Mar 0:30-nal meg is kapod a valaszt, tessek😇
Amugy nekem nem kell venned viragot, nem is biztos, h elfogadnam idegenektol, foleg, ha ilyen kedvesen adjak😝
21:10
Ezzel a hozzászólásoddal agyoncsaptad a hitelességed, és bizonyítottad, hogy hazudsz és igazam van.
Igen, most is a férfiakat sorozzák be katonának, nem a nőket. Ukrajnában és Oroszországban (azt hittem van annyi értelmi szited, hogy magadtól is tudd). De még amerikában is (Selective Service).
Magyarországon is csak a férfiak hadkötelesek. Pont a magadfajták miatt nem vagyok hajlandó bevonulni katonának, hogyha itt is háború lesz.
odysee.com/@Undead_Chronic:4/ukrainian-feminism-where-men-die-and:f
odysee.com/@Undead_Chronic:4/american-women-are-scared-that-men-won't:d
Azért baz, azon is gondolkozzatok már el, hogy csak egy szutyok FPS játékban kábé kik brilliánsak és kik szánalmasak nagy átlagban? Ne értsetek félre, értelmes férfi vagyok, aki békeidőben nevet a katonáskodáson, de sokat és nagyot, háborúban pedig veletek, ugyanilyenekkel összeáll, és lehetőleg ment mindenkit a családjainkból, kérdés és kétség nélkül.
Megvan mindkét nemnek a tényleges erőssége. Nyilván van hölgy, aki tényleg átlag szexuális orientáltságú meg minden, mégis tiszteletet parancsolóan képes levezényelni egy komplett hadműveletet, és személyesen is helytáll gond nélkül, meg van úr, akire csukott szemmel bíznád gyermekeidet, és nem terhelődne túl, de azért ha láttál már embereket, tudod, hogy nem ez a jellemző.
Egymás erősségeire koncentráljatok! Amikor pont nem ezt teszitek, akkor nem éltek, csak mondom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!