Szakál Miki jó vöfély? Őt hívjuk az esküvönkre?
Figyelt kérdés
#lagzi #szakálmiki
2022. febr. 26. 07:37
1/12 anonim válasza:
Most dicsekszel vagy panaszkodol?
3/12 anonim válasza:
#1: Ebben mi a dicsekvés vagy panaszkodás?
Egy kérdés volt...
4/12 anonim válasza:
3 Talán a dicsekvés az, hogy elég magas a tiszteletdíja, és sokan nem engedhetnek meg maguknak, hogy 250 ezret fizessenek egy vőfélyért. A panaszkodást nem értem én se.
5/12 anonim válasza:
Amúgy a Balázsék rádióműsorban mondta Szakál Miki, hogy erre az évre már teljesen be van táblázva.
6/12 anonim válasza:
Mi szerettuk volna ot hivni, 2019-ben (meg a covid elott boven) erdeklodtunk, hogy esetleg raerne-e az eskuvonkre, ami 1 ev mulva lesz.
Akkor azt mondta, hogy 2022 vegeig tele van.
7/12 anonim válasza:
"2019-ben (meg a covid elott boven) ... azt mondta, hogy 2022 vegeig tele van"
De azóta a covid pöppet átírta az ő naptárát is, gondolom.
8/12 anonim válasza:
Ezért is szeretem et az oldalt, mert az emberi élet létproblémáinak olyan szeletébe nyújt bepillantást, amire egyébként nem lenne lehetőségem. Magyarországon a házasságkötések fele pár év után válással végződik. Akkor is Szakál Mikit hívják siratóasszonynak ?
9/12 anonim válasza:
De latod 7-es, hogy meg mindig tele van, ahogy az egyik valaszolo irta.
10/12 anonim válasza:
Szakál Miki nagyon jó ceremónia mester! Nálunk ő volt, de nem akartuk. 2 nappal az esküvő előtt derült ki hogy akit választottunk nem tud velünk lenni, és átadott minket Mikinek.profi vonz, és nagyon nagyon jófej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!