Felkérnétek olyan ismerőst vőfélynek az esküvőtökre, aki gyakran mond, vagy netán kreál is szóvicceket?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, még nem kértek fel, de lehet, hogy nem véletlen. :D :D2022. febr. 5. 01:01
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
12 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nincs kínosabb dolgo, mint egy eröletetten vicces ember, aki saját maga által kitalált értelmetlenségeket tart viccesnek.
(JAvaslom, nézd végig az itteni "Humor" kategóriát, 99%-a nem vicces, csak idétlenség)
2/3 anonim válasza:
Vőfélynek nem elég hogy vicces valaki (innen nem tudom hogy tényleg az vagy-e vagy csak te gondolod ezt).
Jönni - menni kell, gondoskodni arról hogy minden időben történjen, problémákat megoldani. A vőfély nem lehet főszereplő. Vissza kell tudni vonulni a megfelelő pillanatokban.
Ha feltűnés betegségben is szenvedsz, vagy nem vagy nem vagy a helyzet magaslatán amikor még kell oldani valamit akkor ez nem neked való feladat. Ha nem akarsz mindenáron feltűnni, és jó a problémamegoldó képessége akkor bele lehet tanulni.
3/3 anonim válasza:
vőfélynek általában nyugodt, higgadt, összeszedett, stressztűrő és kommunikatív embert választanak, nem ritkán olyat, aki hivatalból vőfély vagy más rendezvényszervezős dolgot csinál. az hogy ontod magadból a szóvicceket, önmagában csak fárasztóvá tesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!