Kinek hogyan sikerült eddig 2022. első két napja, azaz 60 órája?
elsejen kisse masnapos voltam szoval csak ebedet foztem de nem voltam nagyon produktiv
masodikat a csaladdal,baratokkal toltottuk, az nagyon jo volt
ma pedig visszatertunk a hetkoznapokba, tehat eddig semmi extra
neked,kerdezo?
Elsején és másodikán lazulás. (Elsején este telefonos "vallomás" alapján nagyon fontos lettem egy férfi ismerősömnek.) Lassanként alakulgat egy mélyülő nő-férfi barátság. Másodikán ugyanazt megerősítette, mint elsején.
A mai nappal lassú visszatérés a hétköznapokba (hivatali ügyintézésekbe visszarázódás.) Két másik férfi ismerősömről kiderült, hogy mindkettő koronavírusos problémákkal küzd. Várakozás kezdődött.
Az 5 éves lányomról kiderült, hogy nem a frontok miatt fáj 2 napja a feje, hanem covidos. Azóta hol jobban és hol rosszabbul van. Bízunk benne, hogy a család többi tagja nem kapja el.
Így összességében aggódva és fáradtan telt az elmúlt 2 nap.
3-as válaszoló: mihamarabbi szövődménymentes és gyors gyógyulást a kislánynak! Sok-sok vigaszt a nehézségek idején...
Az egész évre áldott, egészségben és minden földi jóban gazdag boldog új esztendőt kívánok a család minden egyes tagjának!
5-ös vagyok
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!
Minden jót kívánok én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!