Mit lehetne keresztelőre ajándékba adni, egy 7 hónapos kislánynak ?
Nem leszek keresztszülő, de a legjobb barátnőm kislánya, és közeli kapcsolatban vagyok. Van valakinek jó ötlete ?
Köszönöm
Ekkora gyereknek majdnem fölösleges bármit is adni, mert igazán nem fogja fel.
Veszel egy plüst vagy egy kis labdát.
Valami hasznos dolgot. Akár egy csörgőt, kis bodyt, könyvet, labdát. (Ha anyuka vevő rá,hogy a gyereknek olvasson, illetve a baba is szereti hallgatni), valamilyen készségfejlesztő játék, ami ha nem is most de nemsokára hasznára lesz. Vagy ha tudod milyen tisztálkodó szereket használnak a babának akkor azt egy csomagba szépen összeraknám ilyen kis kosárba celofánnal ízlésesen becsomagolva, meg hozzájuk egy csomag pelenka is simán belefér. Ha végképp nem tudod akkor pedig X összegű vásárlási utalvány oda ahol ruhát vagy tisztálkodó szereket vásárolnak. Szerintem ez sem gáz, mi is azt kaptunk babám születésére és nagyon örültünk neki! Ezeknek én mind örülnék!
4 hónapos baba anyukája
Valami hasznosat vennék: valami kisebb játék, babaétkészlet, esetleg valami ruházkodási dolog. Vagy valami maradandót: én a keresztfiamnak egy gravírozott képkeretet adtam, amibe a keresztelési fotóját tették.
De ha van mindenük és nem olyan közeli, hogy pl. ékszert adj, akkor a szülőknek vennék valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!