Mennyire szerettétek kisgyerekkorotokban az ovis és az alsós ünnepeket?
#5.
Én az iskolai alsós/ovis ünneplésekre gondoltam.
Oviból csak egy anyák napi ünnepség és a ballagás maradt meg, azok tetszettek (már amennyire emlékszem).
Az alsó tagozatban mindet utáltam, de főleg az ilyen október 23-a, március 15-e parádékat. A sors fintora, hogy azóta imádom a történelmet, 56 az egyik legérdekesebb időszak a számomra, de 7-8-9-10 évesen mégis mit kellett volna felfognom belőle? Szerintem ezek a témák nagyon nem alsós kisgyerekeknek valók, akik nem is tanulnak még történelmet. Az főleg a vicc kategória, hogy ezekből minden évben műsort is elő kellett adni vagy végignézni. Miközben a gyerek, aki épp Petőfit játssza, pontosan nem is érti, miről van szó...
A többi ünnepet meg azért utáltam, mert egyáltalán nem szerettem szerepelni, sokan voltak is még ezzel így (persze nem az osztály nagypofájú, másokat terrorizáló emberkéi), mégis minden egyes évben elő kellett adni legalább egy anyák napi és azon felül egy mikulásos/karácsonyi/márc 15/okt 23/okt 6 műsort, attól függően, épp mit “nyert” meg az osztályunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!