Ovis kellékek mennyire jó ötlet szülinapra?
Sziasztok a lányom pár nap és 4 éves szeptemberben kezdheti az ovit amit nagyon nagyon vár már....
Igazából a játékokból már Dunát lehetne rekeszteni és minden ami új kb 2 napig érdekli... arra gondoltam lehetnének az óvodai kellékek az ajándékok (ovis zsák válfás változat, az ágyneműk és ovis tatyok) szerintetek mennyire lehet ez jó ötlet?? 1 hete volt "elő ajándék" az állat kert így nem akarok nagy dolgot de már kiégtem az ötletek terén....
Helló
Szerintem szuper ötlet
Persze kockázatos, mert ha idő közben megutálja az óvodát... utálni fogja az ajándékokat, és még a születésnapját is. (Persze nem örökké)
Örülni fog neki biztosan (esetleg egy plüss figurát adhatnál neki, aki elkiséri, ha lejár az átmeneti idő (tehát egyedül lesz)).
Szerintem nem jo otlet.
Ezek nem ajandekok, nem hasznalhatja majd csak ovi kezdeskor.
Vegyel inkabb egy aktualis kedvenc barbit vagy vmit az is jobb mint ezek
Szerintem meg igenis jó ötlet, ha olyan dolgot kap, amit sokáig fog tudni használni és nem csak egy milliomodik porfogó biszbasz lesz.
Érdekes, azzal bezzeg semmi baj sincs, mikor a szülők a rokonsággal vetetik meg ezeket a dolgokat. Akkor már nem érvényesek a “használati tárgy nem számít ajándéknak” elvek? Sógornőm is pont ilyen volt, nagyon örült, mikor a nagyik kigazdálkodták a pénzt a 28 ezres disneys iskolatáskára.
5!
Soha senkinek nem vettem és senkivel nem vetettem szükséges használati tárgyat ajándékba a gyerekemnek. Ahogy nekem nem ajándék a vasaló, vagy a mosógép, úgy a gyereknek se az az iskolatáska
Azért ne legyen már egyforma az iskolatáska meg az ovis ágynemű...
A gyerek várja a sulit, pakolgatja a táskába a ceruzáit, füzeteit, miegymást. Mit csinál az ovis ágyneművel meg vállfás ruhászsákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!