Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Június 19 ünnap nap lehet,mit...

Június 19 ünnap nap lehet,mit szólsz hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Szerinted a Március 15-i piros betűs ünnepet el fogják így törölni,vagy a május 1 ?

2021. ápr. 21. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy javaslat, bárki javasolhat bármit. Én is javasolhatom például, hogy minden hónap harmadik hétfője legyen hétfőünnep, de attól még nem feltétlenül lesz az.
2021. ápr. 21. 10:16
 2/9 anonim válasza:
77%
Nem lenne rossz.
2021. ápr. 21. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Akkor legyen az a nap is ünnep, amikor az utolsó török katona elhagyta hazánkat. Meg az összes eddigi királyunk és államfőnk születésnapjának az évfordulója.
2021. ápr. 21. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Eddig nem tudtam, hogy mi volt június 19-én, és hamar el is fogom felejteni.
2021. ápr. 21. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt június 19-én?

Azt nem értem, miért nem lehet december 24. és 31. ünnepnap. Ezeket lenne a legfontosabb ünnepnappá nyilvánítani. Addig semmi másnak nincs értelme.

2021. ápr. 21. 18:03
 6/9 qkker1 ***** válasza:
100%
Nem valószínű, mert vitya éppen csontig nyal Putyinnak!
2021. ápr. 21. 19:22
 7/9 anonim válasza:
100%
Vitya most olyan, mintha a spanyolviasszarók közé tartozna. Körülbelül a saját sikerének gondolja az orosz csapatok kivonását, pedig ez olyan, mintha reggel 6-kor azt követelném, hogy keljen fel a nap. Nem erre kéne elk*rni az ünnepnapokat.
2021. ápr. 21. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A Szenteste sokkal jobb lenne.
2021. ápr. 21. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem támogatnám, sőt, határozottan ellenzem! Eddig azt sem tudtam mi történt ekkor, még csak megemlékezések sem voltak, most meg nemzeti ünneppé akarják tenni?? Egyébként ez ideológiától függ, hogy kinek mennyire fontos ez. Én például egyáltalán nem vagyok kommunista, baloldali, de jobboldali sem vagyok, de engem nem érdekel! Maradjon meg a dolgozók napja, vagyis a munka ünnepe is, illetve márc. 15. is, ez a kettő ugyanis a magyar emberek összességét érinti és minden magyar számára fontos. Márc. 15 fontosabb, mint hogy volt egy rendszerváltás és kibattyogott egy katona Magyarországról! Ennyi erővel minden rendszer és kormányváltást meg lehetne ünnepelni... Ha szeretnének új szabadnapot (a többé sérelme nélkül) tegyék azzá a szentestét vagy a halottak napját, az is sokkal többek számára fontos!
2021. ápr. 22. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!