Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Egy szalagavatónak milyen...

Egy szalagavatónak milyen hosszúnak kell lennie?

Figyelt kérdés

És egy csupa fiú osztály hogy fogja ezt kivitelezni?

Melyik évfolyamban van ha 4+1 éves az adott szak?

Hogy szokott lezajlani?

Mikortól mennek a próbák?

Érdemes részt venni rajta?

2021. márc. 29. 23:43
 1/5 anonim válasza:
98%

1, lányokat hívtok az évfolyamról, másik suliból, bárhonnan. tánctanár is kell hozzá :) meg egy vödör lelkesedés

2, 13. évfolyamban, tehát az utolsó, ötödik évben

3, a rengeteg próba után november/december/január környékén, ez minden sulinak más tartják meg egy kibérelt helyen vagy az iskola lehetőleg hatalmas tornatermében. minden osztály táncol egymás után, bemutatják az osztályvideókat, beszédet mond pár tanár/diák, majd jön a szabad tánc, ahol apuval, anyuval, haverokkal vagy bárkivel lehet keringőzni. van fotózkodás, állófogadás, kaja/pia, egészen estig, majd általában a diákok átmennek egy after bulira valami szórakozóhelyre, amit az iskola korábban kibérelt (ide jegyet szoktak venni általában)

3, szeptember, de legkésőbb október, hetente egyszer általában, szünetekben lehet többször. ez ilyen délután 2-3 óra maximum, de nem vészes, előre megbeszélt napon amikor mindenkinek jó

4, szerintem igen, főleg most a covid miatt ha lesz semmiképpen se hagyd ki :)

2021. márc. 30. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:
23%
Csupa fiu? N aiylenre el sem mennék.. Szerezzetek csajokat bar enyni kan közé akik kan között szocializalodtak 4+1 éven keresztul elegge nehez lesz érdemes részt venni rad tuzik a szalagot és kész. azthiszed vagány jampi vagy. Hogy szokott lezajlani tancosok berugnaka nezok laig varjak h vege elgyen aztan ha csaladod nem nyápic akk megvendegel utana akiket meghivtok hajnalig buli ott is folyik a pia :P 12.ben van értelemszeruen. ősszel szalcsi tavasszal balalgas de nem igaz ilyen tajekozatlan vagy. Összedobjatok a pénzt és lefizettek csajokat ugy kivitelezitek vagy vmi kanos tancot kiviteleztek.... nem tudtal vna vmi vegyes osztalyba menni? itt igéyntelenednek ela fiuk... én laynos osztalyba voltam ultem egy szeken csajo kmeg tancoltak korulottem mikozbe orosz vodkat kortyoltam bar tette a vodka ahatasat mert alig emlékszem mar :D de a tietek nagyon tre lesz ink az erettsegin parazz igy ne ezena kis ejelntektelen szalagon amit ugyis elhagysz
2021. márc. 30. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Minél rövidebb annál jobb. Bátyámnak 3-4 óra volt.
2021. márc. 30. 06:53
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
A szalag hosszától függ.
2021. márc. 30. 08:28
 5/5 A kérdező kommentje:

#1 A suliban mi vagyunk az egyetlen 12. és gyakorlatilag az egész iskola fiúkból áll (kb 520fős).

#2 Nem mivel mondom az egész iskola csupa fiú :D Mindegy milyen szakra megyek.

2021. márc. 30. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!