Milyen ajándékkal várjam haza feleségemet és újszülött kislányunkat?
Figyelt kérdés
Vasárnap hozom haza feleségemet és újszülött pici lányunkat és gondolom meglepem valami széppel ami itthon várná amikor belép a lakásba.
Ti mit vennétek? Mit szoktak ilyenkor?
2021. jan. 29. 17:53
11/15 anonim válasza:
Én annak örültem a legjobban, hogy a férjem átvette a babát, és tudtam aludni 2 órát. Ennél szebb ajándékot nem is adhatott volna, hulla fáradt voltam.
12/15 anonim válasza:
ha a nejed örül a virágnak, akkor vehetsz. nekem személy szerint az semmit se jelentene
13/15 anonim válasza:
Minket egy kinyomtatott lap várt az ajtóval szemben, a szekrényen, rögtön észrevettem, ahogy beléptem a lakásba. Rózsa volt rajta, és egy felirat, mennyire várta a férjem, hogy hazaérjünk, és hogy szeret minket. Jelképes, de nagyon örültem neki. Azóta is őrzöm ezt a lapot, lassan 20 éve.
14/15 anonim válasza:
Engem mind a két szülés után gyönyörű rózsacsokor fogadott itthon, meg lufi.
15/15 anonim válasza:
Mi mellett döntöttél, kérdező, és mennyire örült neki az újdonsült anyuka?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!