Kinek milyen emléke van a 2020 as évről?
Igazából sok emlékem van, jo is rossz is.
Még januárban a vírus előtt el tudtunk menni párommal Jordániába kirandulni 1 hétre. Meg augusztusban Szicíliába 2 hétre. Pont a határlezárás előtt. Szerencsénk volt, mindkét nyaralás nagyon jó volt.
Meg ott a negatív, a munkahely. A fele csapat home office-ba ment, így nekünk akik benn maradtunk, sokkal nehezebb dolgunk volt.
Gyorsan elment, egy csettintés alatt változott meg az egész év. Teljesen máshogy történtek a dolgok, mint ahogy elképzeltem tavaly ilyenkor.
Maradjunk annyiban, hogy sokkal jobb lett volna, ha nem lenne ez a hisztérika. A programok, a közös tervek, céljaim mind elúsztak, cserébe otthon maradtam a nagy semmittevés kellős közepén. Egyetlen pozitív élmény volt az év során; hogy nem kellett vizsgáznom, nem volt sok stressz az iskolában.
A többi negatívumot mindenki ismeri. Ez az életem legrosszabb éve eddig, ráadásul kétszer is volt péntek13 (márciusban és novemberben), amelyek hatására megváltoztak a dolgok.
Újabb reménytelen szerelem (eredetileg nem volt az, de az 1.karantén megoldotta :)), kisebb bokatörés néhány részleges szalagszakadással, lehetséges cukorbetegség/inzulinrezisztencia :)
De voltak jó dolgok is, pl. idén kezdtem el strandröplabdázni, a nyaram jó volt, betöltöttem a 18-at, megkaptam pár dolgot amit szerettem volna, szereztem új barátokat, és sikerült elengednem egy olyan szinten mérgező barátságot ami miatt depressziós lettem.
Összességében nagyon vegyes, viszont mostmár készülök az érettségire, nyelvvizsgára, 2021 nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!