Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit adnátok egy 7O évesnek...

Mit adnátok egy 7O évesnek ajándékba?

Figyelt kérdés
nagymamámról van szó. Fél éve a papámon kívül nem találkozott senkivel, most végre elmehetek hozzá pár hétre és pont most lesz a 7O. szülinapja. Arra gondoltam hogy sütök neki sütit, meg úgy az egész ebédet megcsinálom. Szerintem jó vagyok benne és olyan kajákat csinálnék amit ő nem szokott. De még jó lenne valamilyen ajándék is mellé. Szerintetek ez jó ötlet, van valakinek javaslata?

2020. nov. 11. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Snassz megoldás, de az idős nénik a bonbon + orchidea kombónak, esetleg egy szép terítőnek tudnak örülni a legjobban, ahogy tapasztalom.
2020. nov. 11. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, a süti meg a kaja jó dolog, azzal nem nyúlhatsz mellé, örülni fog neki, még ha nem is szereti amit készítettél :) Amúgy mit csinál egész nap? Jó ötlet lehet pl. egy 1 éves újság-előfizetés abban a témában ami érdekli, én azt adtam apámnak, örült neki.
2020. nov. 11. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Az ő szokásait kell ismerni! Az ajándéknak semmi köze a korhoz. A nagymamád nem egy hetvenéves, hanem a nagymamád, akiről neked kell tudni, hogy mit szeret és mi érdekli. A süti és a főzés mindenképpen szuper, de ügyelj arra, hogy olyat főzz, amit meg is eszik, tehát ha mondjuk hagyományos étrendet visz, akkor ne valami kókusztejes, zablisztes paleót. A rejtvényújság jó ötletnek tűnik, ha szeret rejtvényt fejteni. Könyvet is lehet olyan témában, ami érdekli. Valami esztétikus konyhai eszköz, de neked kell tudni, hogy mije nincs vagy mije szorul kicserélésre. Esetleg egy szép bizsu nyaklánc (gyöngysor), egy hozzáillő szép selyem sál.
2020. nov. 11. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

Mivel a nagyinak feltehetően jól felszerelt háztartása van, háztartási eszközt ne adj neki.

Vegyél pl. fényképalbumot, amit együtt töltötök fel a család fotóival. Nem írtad, hogy a nagyi mivel foglalkozik szívesen, van-e hobbija, így kicsit nehéz tanácsot adni + mennyi a kereted, amit elkölthetsz.

Virágot (cserepes) vinni is jó ötlet, én vennék tűzijáték-gyertyát is.

A lényeg: NE a nagyi mosogasson!

2020. nov. 11. 09:37
 5/7 A kérdező kommentje:
van egy nagy kertjük, ott tölti az egész napot, annyit kertészkedhetett az elmúlt időben amennyit soha :)) nagyon köszönöm az ötleteket, egyik jobb mint a másik
2020. nov. 11. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet, csak vedd figyelembe az étrendjét, lehet van olyan étel, amit már a gyomra nem bír, vagy van valami betegsége, ami miatt bizonyos dolgokat nem fogyaszthat. Próbálj valami személyes jellegű ajándékot adni mellé, ha szeretnéd kiegészíteni. :)
2020. nov. 11. 10:31
 7/7 anonim válasza:
64%
Csak fenykepalbumot és teritot ne!
2020. nov. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!