Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit adnátok ajándékba egy 9...

Mit adnátok ajándékba egy 9 éves lánynak és egy 12 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 17:13
 1/7 anonim válasza:
100%
Na, ez megint olyan kérdés, hogy erre most őszintén milyen választ vársz? Nem kisbabák, tehát van már saját érdeklődési körük. Miket szeretnek? Illetve az is fontos, hogy neked kik ők?
2020. jún. 4. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, első körben az érdeklődési körüket célozd meg.

Esetleg valahova elviszed őket, talán bicikli.

12 évesen ha nincs, akkor telefon. Új cipő.

Egyszerűen olyan széles a skála.

2020. jún. 5. 04:07
 3/7 anonim válasza:
100%
Én 12 évesen imádtam rajzolni, ezért ceruzakészletet-szénceruzát-meg ilyeneket kaptam ...13 évesen imádtam a növényeket, ezért egy citromfát kértem 😂 14 évesen a hörcsögömnek új ketrecet,15 évesen,hogy beirassanak egy nyelvtanfolyamra,mert szerettem a francia nyelvet, és a további szülinapjaimmal még folytathatnám ...Esetleg kérdezz rá náluk, hogy minek örülnének, nem muszály meglepinek lennie, de ha úgy akarjátok, akkor sztm is az érdeklődési köreikben gondolkodj ... :) Esetleg írd le, hogy miket szeretnek csinálni, hátha tudok/tudunk úgy segíteni :-D
2020. jún. 5. 11:25
 4/7 anonim válasza:
67%

9 éves lány: hajgumi,hajpánt,karkötő,barbie,puzzle(kirakó),játékok,csoki,kedvenc mesefigurás poló,ceruza,kifestő/színező...

12 éves fiú:

iskolatáska,poló/rövidnadrág,böre,csoki,tolltartó,valami könyv az érdeklődési köréből...

2020. jún. 9. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Árkategória?

Lány: valamelyik karckép készletet - pl.: [link]

Fiú: valamelyik UGEARS működő modellt - pl.: [link]

2020. jún. 9. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen viszonyban vagy velük? Milyen alkalom okán ajándékoznád meg őket? Más ajándék várható el egy közeli családtagtól, más egy távoli ismerőstől. Alkalomtól is nagyban függ. Névnapra, születésnapra, karácsonyra, húsvétra, stb. más, más dukál.

Ha netalán barátnőd, barátod gyermekével első alkalommal találkozol, akkor jelképes ajándékot illik adni. Édesség, apró meglepi, mozijegy, színházjegy (persze nem a legdrágább), stb.

De minden esetben meg kell próbálni a gyerek érdeklődésének megfelelőt megtalálni! Ki kell puhatolni, mit szeretne, a szülő, mit tart megfelelőnek!

Nincs két egyforma gyerek! Így nagyon nehéz, sőt, felesleges itt bármit is javasolni.

Nekem négy gyerekem van, mindegyik más személyiség. Totálisan különböző ízléssel, elképzelésekkel, vágyakkal, mániákkal. Néhány dolog fedi egymást náluk. Mondhatom 70 százalékban egyéni az érdeklődésük, 30 százalékban fedik át egymásét és a miénket, szülőkét. Mindegyik szeret mozogni, de mind mást sportol vagy sportolt. Kettő szeret úszni, kettő nem, három szeret kerékpározni, rollerezi, negyedik nem. Focizni mindegyik szeret, pedig kettő fiú, kettő lány. Egyik lány csajos, másik fiús, egyik fiú a fizikai munkákat kedveli, a másik művészi vénával van megáldva. Alkotni, rajzolni a két lány is szeret, de nem ugyanazok érdeklik őket.

Amit mindegyik szeret: videojátékok (számítógépen, konzolon), ezen belül a közös kedvenc a Minecraft, Fortnite. A társasjátékokat az egész család szereti, még a nagyszülők is! Lego, amit szintén mindenki kedvel! Tollasozás, pingpong, a kirándulás, mozi, színház is közös pont, amit mindenki élvez. Az állatokat is imádja mindenki! Van kutyánk, Mór teknős, díszhalak.

A 11 éves lányunk még mindig szereti a babáit, Schleich lovait, állatait, csajos legókat. (persze 9 évesen is imádta őket), miközben már rajong a Stranger Things filmsorozatért is, amiért a 13 éves fiúnk is. A srác művészeti iskolába készül, így a szakgimnázium tanfolyamára jár 1,5 éve, imád alkotni. Rajzol, fest, ezekhez bármilyen mennyiségben szívesen fogad eszközöket. (de nála már a minőség is számít) Neki Hot Wheels, Matchbox, BBurago gyűjteménye van, amit mai napig örömmel fogad, akárcsak szuperhős figurákat vagy a lego készleteket.

2020. jún. 9. 22:26
 7/7 anonim válasza:
87%
Szerintem valami nekik való könyv is jó lenne.
2020. jún. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!