Már most sokszor stresszelek az ünnepli összeröffenések miatt, mit tegyek?
A karácsonyt nem utálom de amikor meghívják ezt meg azt mert illik aztán úgy bámulunk egymásra mint 2 idegen. Tök kellemetlen az egész, nem csak nekem. Elhúzódnék ilyenkor de megtalálnak, meg közös képek menni kell jaj de jó pofi. Év közben lesz*rjuk egymást. Hova tudnék és milyen indokkal elmenni erre az időre hogy ne legyek otthon?
Gondolom más is van így.
Figyelj, legyen veled a vesztesek nyugalma. Úgy is meg fog történni, úgy is ott kell lenni, minek stresszeljek rajta? Azt ráérek előtte 1 nappal is.
Olyan nincs, hogy valahogy ne lett volna.
Átadnám a nyugalmam, ha tudnám. 😂
Átérzem... Én szeretem a családomat, és bár a karácsonyt nem szívelelem, de teljesen túlélhető ünnep lenne, de abban a formában ahogy a legtöbben tartják (és ahogy a társadalom elárja) úgy számomra teljesen logikátlan. Mármint... azt mondják, ez egy békés ünnep, amit otthon töltünk a családunkkal meghitten, hangulatosan. Oké. De közben meg "kötelező" a rokonlátogatás, a távolabbi rokonok csak írogatnak meg hívogatják az embert, ajándékokat kell venni, "kötelező" fát venni meg kidekorálni még a padlást is, stb. Nekem ez sehogy nem fér össze. Most akkor VAGY meghitt ünnep otthon, VAGY rokonlátogatós lakomázás. Mindkettőt szeretném, egyikkel sincs baj! Csak a kettő számomra kizárja egymást.
Szóval én reménykedek hogy a vírus miatt megússzuk a karácsonyi rokonjárást, végre meghitt nyugis karácsony lesz, aztán nyáron lazán kertipartizunk a rokonokkal. Nekem ez lenne az álmom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!